Değerli arkadaşlar bir konuda bir şey açıklamak istiyorum.Konumuz Korsan mp3 ricam hiç bir webmaster arkadaş ile mahkemelik olmak sitesini kapattırmak istemiyorum.Buraya neden yazıyorum çünkü hepimizin birşeyler öğrendiği site r10 ve bir çok arkadaşımızın mp3 sitesi var.Bakın bir maruzatım var.
Ahmet Şafak bir çoğunuz duymadınız belki kitlesi tarafından sevilen sayılan bir sanatçı yazardır.EE ne olmuş yeni albümü çıktı dün bugün korsanda akşam 2 site kapattırdık biri gritelekomda idi diğerini şuan unuttum ricam özellikle mp3 sitesi olanlar biz 1 yıllık emeğimizin çalınmasını istemiyoruz oldu diyelim site adminlerine rica ediyoruz kaldırmaz ise datacenter ile görüşüp durumu izah ediyoruz bazıları yazı gelmeli diyor yok böyle birşey konuşmaları,yazışmaları logluyoruz,kayıt ediyoruz bu akşam bir rica sonucu bir arkadaş açtı ağzını yumdu şuan sitesi kapalı bekliyor beklerde devam ederse mahkemeye vericez.Uzatmayayım kimin ne sitesi var beni ilgilendirmez bol hitler bol kazançlar Ahmet Şafak albümlerini görmek istemiyoruz ve çok ciddiyim liste halinde ricaları kabul etmeyen siteler dc ler hakkında mahkemeye başvuru yapılacaktır.Mü-yap ile ortak bir çalışma ile en az 10.000 dolar teminatlı bu mahkemelerin sonucu 2 gün içinde telekom sitenizi banlar sonra mahkeme kağıtları gelir.Evet forum sistemlerini çok iyi biliyorum siz arkadaşlardan rica ediyorum bu tür bir durumda kimseyi mağdur etmek istemiyoruz.İnandırıcı olmayabilir yetkili arkadaşlar geçmiş mesajlarıma bakabilir pm ile telimi atabilirim gerekir ise Ahmet abi ilede görüşme sağlarım.Amaç ne reklam ne şu ne bu.3 Kuruş rapid puanı yüzünden emeklerinizden olmayın mü-yap şunla bunla uğraşmayın biliyorum bu feryatlarım boş.tek tek site gezip uyarı yapıyoruz dikkate almayanları topluyoruz toplu halde mahkemeye verilecektir inanın ciddiyiz.Yakında inanmayan arkadaşlarım buraya yazar ya mahkeme kağıdı geldi napcam ne diyim ben. napalım biz atack bilmiyoruz kötülük bilmiyoruz tek isteğimiz emeğimize saygı.Eğer şu samimiyetime inanmıyorsanız sadece şunu düşünün senelerce gece gündüz çalışıyor hizmete sunuyorsunuz ve birleri gelip çalıyor nasıl sizce.Peki bu türde adamlar magazin bilmez göremezsiniz sevmek zorunda değil kimse ama emekler önemldir.Bizde emeğimize sonuna kadar sahip çıkıcaz ben bir kaç siteyi mahkemeye verelim dedim aldığım cevap kardeşim rica et bu telif hakkı şartları ağır insanlar mağdur olmasın.Okuyan arkadaşlara teşekkür ediyorum imzamdaki siteden ulaşabilir (admin) pm atabilirsiniz.Saygılar
Dediginiz Sanatci Acaba Parcalarini Yaparken Hiç internetten Sapmle yada alt yapi fon muzik indirmemişmidir ? şahsen hiç mp3 sitem yok ama merak ettim eger bunu kabul ederseniz bende size yardımcı olayim..sanatciyi daha hiç dinlemedim bu arada tanimiyorum bile