Site kapatmakla hiç bir yere varılamaz sen bugün siteyi kapatırsın yarın yensi açılır ee noldu değişen bişey olmadı, e olmadı mahkemeye veririm diyorsun 2005 yılından beri muyapın atmadığı takla kalmadı ama mahkeme kararıyla yakalınıp tutuklanan ve/ya ceza yiyen kimseyi görmedim ben bu işin peşini bırakmam illaki ceza aldırırım diyorsan bence biraz fazla gaza gelmişsin bu işle uğraşan adam biri bana dava açacak olursa dur sitenin altına adresimi yazayımda beni çabuk bulsunlar demez şahsen ben diyeni görmedim

bulurlarsa gelir alırlar daha Ahmet Şafak kardeşimize sıra gelene kadar ne şarkıcılar var öyle he deyince olsaydı onlar çoktan yapardı şuanda senin yapmaya çalıştığını şunuda son olarak belirteyim mp3 sitesine girip hem siteden mp3 indiren ertesi gün gidip orjinal albümü alan çok kişi tanıyorum eğer adam şarkıcıyı gerçekten sevmişse 80% orjinal albüm alıyor ama ben albüm malbüm almam yaw internetden bulursam dinlerim diyen adamada ağzınla kuş tutsan albüm aldıramazsın istersen interneti komple mahkemeye ver.