bence cok yanlış bir karşılaşma. frontpage ofis içinde gelen bir tool yani (son zaman ayrıldı galiba ama)
excel mi sql mi demek gibi olmus. bence söyle karsılastır
dreamviewer mı?
expression studio mu
KEsinlikle expression studio en basiti ikisinin de kur kesinlikle expression studio on basar on..
ama sunu söyleyim php tasarayacaksan tabi dreamviewer ama .net için expression studio derim cünki içinde photoshop benzeri bir programı var
blend fln var..
ama su bir tool asp.net için konusuyorum (cumki php yi tutup visual studioda kodlayamazsınız :d)
en iyi geliştirme tool visual studio..
söyle bir arastırdım lisans fiyatları olarak visual studio standart ile dreamviewer cs4 fiyatları asa yukarı aynı..
ama sunu cok sevdim dreamviewer de flash player de vidyo goruntulemek için
sadece path belirterek flash player kullanarak rahatlıla yapılabilyor. onunn dısında visual studiodan alıstıgım actıgım tag otomatik kendi kapanırdı onu dreamviewer da bulamadım daha dogrusu <table> dedigğimde vs direk </table> diyor dreamviewer de </ diyince kapatıyor flnn. en azından gozlemlerim böyle.. vs deki her nesneyi bulamadım .. birde su var expression studio da da asp.net in her nesnesi yok misal en cok kullandıgım nesnelerden masterpage yok..!
(ben dreamspark kapsamında expression studioyu ve vs.2008 pro i ücretsiz kullanıyorum bir ara da ins sql 2008 indircem fln silverligh ile birlikte ms urunleri daha da güzel olcak.. )
Expression Web içinde PHP yazabilirsin gerekli intellisense mevcuttur. Aynı zamanda Windows Server 2008 içerisinde PHP çalıştırabilirsiniz üstelik Linux serverdan çok daha performanslı şekilde. Ve yanlış hatırlamıyorsam VS2010 ile birlikte Visual Studio'da da PHP desteği gelecektir.