Valla ben bu işleri zevk için yapıyorum, ek olarak. O yüzden daha önceden almış olduğum , kullanmak için vaktim olmadığından dolayı ve uzatmayı düşünmediğim için bazı domainleri verdim. Tamamen bu işin içinde olan birisi olsam almış olduğum tüm domainleri kullanmak isterim tabi. Başkalrı faydalansın diye verdim 3-4 tane.. Ayrıca süreleride çok kısa değildi yani en azından 4-5 ayı kalan domainleri verdim
Zaten bu saatten sonra iş yapıcağım ileriye yatırım olarak kullanıcağım domainleri kayıt ediyorum.. Güzel bir konuya temas etmişin. Bazıları bedava domain dağıtılmasından rahatsız çünkü piyasayı düşürdüğüne inanıyorlar .. Aslında alakası yok ben domainde alıyorum domainde satıyorum fakat domain harbi domain domain olduktan sonra piyasa düşmez..
haklısın dostum kullanacak insanlar alsa o domainleri daha güzel olur ben adını unuttum superler.net adresini aldım şuan kullanıyorum ve süresi dolduğunda devam edeceğim hem isim güzel hemde boşa gitmesn
O domaini özenerek almıştım açıkcası geçen yaz çok boştum ve güzel bir site kurmayı planlamıştım ama vaktim yok ve domainin süresini uzatmayıda düşünmedim. Bedava vermeyi düşündüm.. Aldığına pişmanmısın yoksa