Selamlar, bize kim olduğunuzu açıklar mısınız? Pat diye konuya dalış yapmıssınız da, bilgilerinizi bekliyoruz.Teşekkür ederiz simdiden.
---
Alper, ben sana demiyorum şu şu sorunlar yaşanmadı, yaşamadık vs. vs..ben diyorum ki kalkıp da bunu paraya çevirmen hiç doğru değil.Ama işte diyorum biz de helal değilse, bizden geri ödeme için bir mail atmanız bile yeterli olacaktır.Pm den ulaşın yeterli.Ayrıca, sitelerinizin kapalı olduğu sürede bana hangi gün ulaştınız da ulaşamadınız, sadece msn den destek vermiyoruz ya? Keşke telefonla ulaşmayı deneseydiniz de bu tür sorunlar yaşanmasaydı.Konu karşılıklı konuşmalarla geçilmesine gerek yok, eğer sitelerime ulaşamadım şu tarihde size (msn den) ulaştım, yedek yok ve biz sorunu uğraşarak da hallettik diyorsanız, pm bekliyorum sadece.Hem sadece bizde 1-2 ay kullanmış olduğunuz için geri ödeme yapalım.Ayrıca, lütfen konu ile alakasız kişiler mesaj yazmazlarsa sevinirim.
Teşekkürler.
satis@bombahosting.com
Konu paraya çevrilmedi.İlk mesajımda uzun uzun yazdığım ve sonuç olarakda yazılarım içinde paramı geri istiyorum gibi tek bir kelime yoktur.1 ytl bile almışsanız kaşılığını vermeniz gerekmektedir.Herneyse.Size msn dışında ulaşamadım çünkü sürekli msn desteğiniz varken 20 30 gündür msn açılmıyor.Açıldığında da görüldüğü gibi laf yiyoruz. Konu kilitlenebilir arkadaşlar.