teşekkürler yorumlar için.. yerinize koyuyorum kendimi ve düşünüyorum benim yazdıklarımı biri yazsa ne cevap verirdim diye evet sizin söylediklerinizin aynısını söylerdim.. mutlu olmaya bak pozitif ol yaşın genç derdim.. ama yerimde olmayan anlamayaz.. anlattım ya işte aile iş çevre dost arkadaş kimsem yok.. artık hayata pes dedim. bu yaşta bunu yaptım ve mecburen yaptım.. negatif düşünmüyorum neden öyle düşünüp kendi canımı sıkayım ? hayat negatif sadece.. ben ne kadar pozitif düşünmeye çalışsam da, kalkıp namaz kılayım allaha sığınayım desemde, olmuyor. düşünsenize net başında oturuyorum şuan msn de bi sürü saçma sapan insan bişeyler yazıyor onlarla bişeyler konuşamazsın seni anlamazlar... anlasalar bile güler geçerler... dostum dedim bi ansan var msn de biraz önce yazdı canım sıkkın dedim neden demedi boşver şu nasıl olcaktı dedi.. şimdi bakamam canın sıkkın dedim s... dedi gitti

hayat böyle... kimseyle derdini paylaşamıyosun kimsen yok.. ailen yok... işin yok... neresinden pozitif düşüncem ? şunları düşün mutlu olursun diyebilirmisiniz ? ama demek için demeyin yerimde olduğunuzu düşünün..