Bombahosting; Şimdi bir site düşünün, 29 Ekim'de hackleniyor ve size 11-12 Kasım'da ulaşıp, benim 28 Ekim yedeğimi at diyor.Günlük yedek alıyoruz bunu söyledik.Ama bizim alacağımız günlük yedek 365 günün yedeği değildir
Cevap;Sitemizin sürekli kapalı olması ve size tesadüfen akademiforum sayesinde ulaştığımı unutmayınız.28 istedik çünkü 28den sonraki 20 gün boyunca site hacklemiş.28den sonra yedek atmanız ile atmamanız arasında hiçbir fark yoktur.Sorduğumda siz dedinizki "vardır" "günlük yedek alınıyor" sonrasında ise bir arkadaşla görüşeceğim dediniz sonra cevap kesildi sizden ve sunu yazmışsınız; "Aradan 3 gün geçti, bu süre zarfında yurt dışına cıkmak zorunda kalmıştım" Sitemiz ylardır kapalıdır ve siz bana günlük yedek alınıyor var dediniz. 1 hafta öncesine dönebiliyoruz deseydiniz lanet eder tamam olan olmuş derdim.Ama herşeyden haberiniz varken yurtdışına çıkarken veya farklı neden uzun bir süredir olan sorunu çözüp gitmeniz gerekirdi diye düşünüyorum.
Bombahosting; Arkadaşın sitesi dns problemi yaşayan tek site ne yazık ki.Neyse bu sorunu anlatmama gerek yok, biliyorsunuzdur.Kendilerine de hak veriyorum, tamam dns problemi bazı yerlerde açık bazı yerlerde kapalı, bunun için dns leri değişip girmesi gerektiğini daha önce söylemiştim.
Cevap;2.000 kişinin girdiği foruma 150 kişi girebiliyorsa ve ben bile sürekli Dns değişerek girmek zorunda kalıyorsam benim suçum değildir. Ve dns sorunu yaşayan tek site değilim.Altını çizelim "kuzenimin sitesi" "yarışma sitem" "kendi fan sitem" "akademiforum arkadaş" (en yakın arkadasınız bile çözemedi hala diyordu ve sadece biz 4 siteyiz. Tewk site değil yani)

Bombahosting; tüm konuşma penceresi değil de, sadece Metin beyin karşıt tarafa yazmış olduğu konuşmayı aldınız? Daha önce ne konuşuldu bende açıkçası merak ediyorum.
Cevap;Ayıptır hocam yapmayın. 2 adet konuşma resmi var ilkinde gayet normal site 29 da hacklenmiş demişiz orda konuya girmişiz zaten gayet açık ve net.En alta bakın resim1 29'unda kapanmış olduğu 15 gündür müdehale edilemediği yazıyor okunabilir.2.resmin başındaki konuşmada gayet açık ve nettir.Metin bey'in yazıları.Yani dediğiniz gibi tek taraflı bir konuşma alınmamıştır.İkili konuşma başından sonuna kadar.En son 4 5 cümleden sonra iyi günler deyip engellenmiştir.Zaten buraya kadardır konuşmalar ve tek taraflı olmadığı "GÜN" gibi ortadadır.
Bombahosting; 30-40 ytl dediğiniz parayı helal değildir, diyorsunuz.xxx sitenizi taşıdık 1 ay sonra ödeme aldık.Ayrıca, sizinle hiçbir zaman para problemi yaşamadık ve size bu konuda bizim görüşümüzüde belirtmiştik.Müşterimiz arasına asla para konusu girmez.Öncelikle bizim içim müşteri memnuniyetidir.Neyse siz görüyorum ki 30-40 ytl hesabındasınız ve yedeklerinizi halletmissiniz (hemen) o zaman tek sorun kalıyor.
Cevap; Hocam etme eyleme.Helal değildir diyorum.Para konusunda evet sorun yaşamadık.Kuzen direk site kurulduğunda Yıllık ödemeyi yaptı ve size diyorumki helal değil. biz yıllık ödeme yaptık 1 2 ay kullandık (açık kalmadı bile) siz hesabını yapıyorsunuz diyorsunuz.Demeyelimmi yani? Ödeme yapmadım hizmet aldım ama beğenmedim mi demeliyim?
Ayrıca; Biz sizib Ftp ye girip tek 1 dosya bile çekmedik. Yedek alma ihtimalimiz bile olmadı. Zaten öyle ihtimal olsa sorun olmaz siz alırdınız.Hacklenen sitedeki konularım sitemdeki yöneticimle beraber sabah 7'ye kadar oturup tek tek açtık.Kanıtları mevcuttur.Eski sitedeki konuları açanlar ve yeni sitedeki konuları açana bakılınca zaten bu iftiranın bile lüzumsuz olduğu bellidir. Tema derseniz benim kendi temamdır.Aynı temayı kendi sitemden alıp "butonları ve anahtar kelime ve metaları değiştirilmiştir" Yani sizin makinenin Ftpsine 1 aydır girebilmişsem Allah belamı versin.Kaldıki ben yedeğimi almış olsam bile bu kimseyi ilgilendirmezdi çünkü emek var. emeklerimizde sizin makinenizde kalmıştır Gayet açık ve nettir.İsteyen yöneticiye istediği site bilgisini yazabilirim.Yedek almadığıma dair kesin ve net kanıtları sunabilirim. İddianız net olarak lüzumsuz ve asılsızdır.
Bombahosting; Tek üzüldüğümüz durum Alper arkadaşımızın 30-40 ytl için bizim ortadan kaybolduğumuzu veya sadece para için bu işi yaptığımızı düşünmesi, bizi açıkçası üzdü.
Cevap; Beni üzende günde 2 defa ayda 50 defa dediğim sizinde % 100 onaylayacağınızı "kuzenin sitesi sakın silinmesin" nedenlerini biliyorsunuz.Ben aldı ortadan kayboldu demedim.(açıkcada sadeece çalışacak kişiler bilin yazdım) 30 40 50 100 3 5 miktar önemli değil.Sorun ilk olarak kuzenimden çıkması ve benim mahçup olmam. Ben kuzenime size güvenip kefil oldum.Siz beni mahçup ettiniz.Hemde çok.Bizde söz senettir. Hemde açık senet.Kefil olduk ödeme yaptık ayda 15 20 defa yine kapalı site off lafını duyup sizi savunurkende hala sorunun çözüleceğine inanıyordum.Kendi sitemin sorunlarıyla uğraşırken kuzende siteye giremiyordu malesef kötü bir şekilde öğrendi.Size ulaşabildiğimiz son gün akademiforum arkadaşa yunusa selam söyle site yine kapalı dedim ve siz açık vs. deyince Dns değişerek ancak girebildim ve hack olayını o an görebildim.1 aydan fazladır Ftp ye giremedim.1 ayda 1 2 defa siteye "DNS DEĞİŞEREK GİREBİLDİM" Yazılarınıza kanıtlı belgeli ve arkasında durarak cevap verdiğime inanıyorum. Gereken yapılır umarım r10 yönetimince.

(istenen gerekli olduğu düşünülen tüm konularda istek durumunda her türlü kanıtı sunabilirim.Konuşma penceresi ve 1.ağızlardan konuşulanlar yeterli gelmezse buradayız.)