Kredi kartıyla ödeme seçeneği henüz çok az yerde var. Bankalar sanal pos verirken oldukça hassas davranıyorlar. Sanal pos sahibi firmalar ve şirketler de bu hassasiyete uygun davranmaya çalışıyorlar. Hepsine güvenebilirsiniz diyemiyorum, ama çoğunluğu ince eliyip sık dokuyan firmalar ve şirketlerdir.
Bankalardan Sanal Pos Almak çok zor değil yıllık cironuza göre zaten rahatlıkla alabiliyorsunuz 300 400 dolar karışılığında ama kredi kartı sanal ortamda güvenilir halen bulmuyorum geçen akşam bir müşteri kredi kartı ile alışveriş yapmak istedi malesef kullanmıyoruz dedim zaten bendekide çalıntı kredi kartı diyerek konuşmadan ayrıldı bizim sektörde bu tür şeyler oldukdan sonra kredi kartına ne kadar güvenebilirsiniz. Bankadan onaylı sisteme geçtiğinizde müşterinin kartı desteklemiyor yada banklarına girip onay işlemini yapmak zor geliyor bir çok kişi için sonuç olarak kredi kartı ile sanal pos olayı halen güvenilir değil eger çalıntı kredi kartı ile birisi alışveriş yapmışsa sizden öncelikle o para banka tarafından el konuluyor ve bankaya para çekmeye gittiğinizde polisler size eşlik ediyor . Bunun örnegi mesela forumda mevcut bir firmanın başına gelmiş.