starlion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2. hikayem: Lise 2'de bilgisayar dersinde; bilgisayar odasındaydık. Neyse.. Milletin hepsi internette oyun oynarken,ben Ağ Bağlantılarında takılıyordum. Bizim müdürün bilgisayarında sıralı bir şekilde p...o filmleri buldum. Tabi ben durumu kimseye söylemedim yanımda oturan arkadaş hariç. Benim de 8 GB'lik usb var. Aradan 1 hafta geçti. Bilgisayar öğretmeninin bizim bilgisayarı izleme yetkisi vardı. Biz arkadaşla bir yandan kopyalarken,bir yandan da güzel filmleri seçiyorduk... Bilgisayar öğretmenimiz bizden kıllanınca habersiz şekilde bizim bilgisayara girdi! Tabi bakarken yakalayınca ve elimde de usb'yi görünce usb'den baktığımı sandı ve beni direk müdürün odasına götürdü... Müdür:''Niye bakıyorsun böyle şeylere?'' deyince; bilgisayar öğretmeninin yanında:''Sizin arşivinizden alıyordum hocam filmleri!'' dedim. Bilgisayar öğretmenini dışarı çıkardı ve bana ''Sakın kimseye söyleme!'' dedi.O hafta da Müdür sildi mi yoksa o filmleri mi paylaşımdan kaldırdı bilmiyorum ama gelecek hafta yine bakmak için bilgisayar odasına indiğimde filmler yoktu
Oooo süpermiş ya