Arkadaşlar sabahın köründen beri açık öğretime dikey geçiş yapmak için belge tamamlamaya uğraşıyorum. Hepsini tamamladım bir tek askerlik şubesinden "ASKERLİK DURUMU BELGESİ" almam gerekiyordu. Neyse gittim tepecik askerlik şubesine derdimi anlatacak adam gibi bir adam bulamadım.
Onbaşı olmuş adam kendini orgeneral sanıyor iki üç tanesini birleştirip örgü halat yapacaktım sinirden

Astsubay bulduk birtane ama onbaşı bizi umursamıyor astsubay takar mı hiç?
Savaşta her yol mübah lafından yola çıkarak kapıda duran çavuşa astsubay alın içeri dedi diye bir ufak yalan söyleyerek girdim içeri. Konak şubesine gittik senin kütük neresi dediler çanakkale dedik haydee 2. kata yolladılar.
Oraya bir adam koymuşlar resmen ölmüş alnının orta yerinde "Ruhuna Fatiha" yazıyor. Böyle böyle dedim sana bu gün sıra gelmez dedi bende sinir küpü halinde çıktım gittim.
Şimdi İzmir'de başka askerlik şubesi var mı? (abes oldu vardır tabi ama nerde açık adres istiyorum birde oradan bu işi halledebilir miyiz)
Birde benim gibi bu belgeyi alan varsa alırkan bir belge istiyorlar mı onun gibi bir prosedür falan varmı?
Yardımcı olacak veya fikir beyan edeceklere şimdiden teşekkürler.
(ALLAH RESMİ DAİRELERDEN KORUSUN SİZİ)
İzmir/Merkez'de ki Şubeye git (Yabancı Şube). En sağlıklısı
İlçe şubelerindeki personel 'Şu karşıdaki dağları ben yarattım biliyonmu len' diye düşünen fasulye beyinli tipler. Sıkıntı çıkartırlar bu olaydaki gibi : ]