Selamlar, arkadaşlar konusunu tek taraflı okuyupda cevap yazmıssınız.Yorum ve görüşleriniz için teşekkür ederim öncelikle.

Şimdi size konuyu birde ben anlatayım. Alper arkadaşımız bana 11-12 Kasım’da bana ulaştı. sitesinin hacklendiğini bildirdi ve yedeklerini tekrar atmamızı rica etti. Alper arkadaşımızın sitesi 29 Ekim’de hacklenmiş. Arada 12-13 gün geçmiş. Buraya kadar bir sorun yok demi.Şimdi arkadaşımız 11-12 kasım'da msn de kendisiyle görüştük ve Metin bey ile görüşüp yedeğinize bakıp, tekrar size dönüş yapacağım dedim.Aradan 3 gün geçti, bu süre zarfında yurt dışına cıkmak zorunda kalmıştım ve Metin bey destek bölümüne sadece bakıyordu.Neyse, r10 'da bu konuyu görünce Alper arkaşımızla konuşmamıza gerek kalmadı.Zaten kendisi kararını vermişti.

Şimdi bir site düşünün, 29 Ekim'de hackleniyor ve size 11-12 Kasım'da ulaşıp, benim 28 Ekim yedeğimi at diyor.Günlük yedek alıyoruz bunu söyledik.Ama bizim alacağımız günlük yedek 365 günün yedeği değildir.Bunu buradaki tüm firmalar bilir.En fazla aynı sitenin günlük yedeğini 5 gün bilemediniz 1 hafta öncekine kadar alıyorlardır.Kendileri bize ulaşamama gibi bir durumları yok, profilime bakarsanız iletişim bilgileri mevcuttur.Biz yedeklere baktık vs. fakat 28 Ekim olmayınca, yedeği veremedik.Bunu kendilerine bildirecektik ki bakıyoruz msn de engellemiş olsa gerek, bu konu açıldıktan sonra göremedik.Şuana kadar cevap vermememizin sebebi ise kim ne yazacak, onu öğrenmek için biraz geç de olsa cevap vermek istedik. Aslında, her ne kadar biz haklı olsak da olmasak da biz müşteriyi haklı bilir, öyle davranırız.

Arkadaşın sitesi dns problemi yaşayan tek site ne yazık ki.Neyse bu sorunu anlatmama gerek yok, biliyorsunuzdur.Kendilerine de hak veriyorum, tamam dns problemi bazı yerlerde açık bazı yerlerde kapalı, bunun için dns leri değişip girmesi gerektiğini daha önce söylemiştim.Neyse baktık bu sorun çözülmedi, sitesini xxxx firmaya taşıdı.Biz kendisiyle, bizim sunucuya taşıdığı zaman sabahlara kadar uğraştık ve xxx firmasına taşıdı ve o gün bile yardımcı oluyordum, kendisi bilir sabaha kadar uğraştığımızı.Neyse sorun bizde var dedik, ileriki zamanda değişik bir sorunla karşılaştı kendileri.Sorun, sitesi suspend oluyordu ve xxx firmasını bekliyordu ki ancak öyle açılıyordu.Demek ki tek sorun bizde yokmuş.Konumuz bu değil, şimdi sizin siteye sunucudan bir hacklenme söz konusu varsa, diğer sitelerde hacklenirdi.Araştırıp, baktık sizin admin paneline girilip, sifreniz değiştirilip, daha sonrada sadece ve sadece konunuzun ismini uyarı diye hacklemişler ve admin olan üyeler, şuan normal üye olmuş.Bu bizim problemimiz değil, sunucuda açık olsa tamam deriz.Neyse bunuda geçtik eyvallah, şimdi bir site 28 Ekim'de hackleniyor ve size 11-12 Kasım'da gelip, 28 Ekim tarihinin yedeğini verin, diyor.Biz 7 gün en fazla yedeklerinizi alırız.Adı üstünde günlük yedekleme? yoksa biz mi karıştırıyoruz.İşin bu boyutlara gelmesini istemezdik.

Ben, yurt dışında olduğum için Metin bey biliyordu fakat ben ilgileneceğim için, sitenizin ismini bilmiyordu.Neyse buraya kadar herkes anlamıştır az cok birşeyler.Ayrıca, orada size belirtilmiş, ''ben sizin konunuza vakıf değilim,'' diye.Acaba birşey diyeceğim, tüm konuşma penceresi değil de, sadece Metin beyin karşıt tarafa yazmış olduğu konuşmayı aldınız? Daha önce ne konuşuldu bende açıkçası merak ediyorum.

Neyse neyse buraya kadar eyvallah haklısınız birşey demiyorum.Ama, sizin 30-40 ytl dediğiniz parayı helal değildir, diyorsunuz.xxx sitenizi taşıdık 1 ay sonra ödeme aldık.Ayrıca, sizinle hiçbir zaman para problemi yaşamadık ve size bu konuda bizim görüşümüzüde belirtmiştik.Müşterimiz arasına asla para konusu girmez.Öncelikle bizim içim müşteri memnuniyetidir.Neyse siz görüyorum ki 30-40 ytl hesabındasınız ve yedeklerinizi halletmissiniz (hemen) o zaman tek sorun kalıyor.

Bize pm atıp, 40 ytl ödeyelim.Biz para için bu işi yapmıyoruz öncelikle bizim için müşteri memnuniyetidir.Tabiki de, bizde bu işten para kazanıyoruz.Şimdi, yurt dışına özel sebeplerden dolayı çıktım neden haber vermediniz vs. dersenizde, bizim de insan olduğumuzu unutmayın.Geldikten sonra sizinle görüşemedik, msn nize çevrımdışı olmanıza rağmen görüşelim vs. yazdım, herhalde engellediniz.

----

Evet, şimdi de diğer arkadaşın konusuna gelelim.Bu arkadaş windows resel vermiştik.Neyse güzel gidiyordu, sunucu taşındı vs. 3 gun kapalı kaldı.Tüm siteler açıktı ve bizde arkadaşın sitesinin açık olduğunu biliyorduk.Çünkü, diğer müşterilerimizin siteleri vs. açıktı.Sadece 1 site yok ki tek tek bakalım.Biz taşıma olurken kendilerine bilgi veriyorduk ve 2.gunu acılacagını söylemiştik.Sorun cıktı, 3.günü açıldı.Tabi açıldıktan sonra 2 gün sonra yazıp, sitelerim hala kapalı vs. dedi ve bu süreden sonra gelip de geri ödeme yapılmasını istedi (Nazikçede olsa). Bizde işlerimiz yoğun bize hesap bilgilerinizi atın, size 1 hafta içinde ödemeyi yapacağız dedik.2-3 gün geçti, arkadaşı genel konuşmaya aldık, sorunlarını dinledik ve kararlarını zaten vermişler ve birde yeni bir firma ile anlaşmışlar.Geri ödeme vs. istemiyoruz, siteler 2 hafta kapalı vs vs... denildi.Ayrıca, konuşmada 2 arkadaş birbiri ile ters konuştu.Bu bölümü geçiyorum, kimin ne yazıp yazmadığını Allah görüyor zaten.Şuan biz yinede sizi haklı buluyoruz 3+2 gün siteleriniz kapalı kaldı.1 ay kullandınız ve 2.ayın geri ödemesi için pm den bana ulaşın, geri ödeme yapalım.

Biz konuyu daha uzatmak, gerginleştirmek veya kimin burada haklı olup olmadığı için yazmadık.Olanları az çok anlattık, haksız olduğumuzu düşünüyorsanız eyvallah.Biz sizden şuan hesap numaralarınızı pm ile iletmenizi ve geri ödeme yapılacağını bildirmek için şuan yazmak bulunmaktayız.

Tek üzüldüğümüz durum Alper arkadaşımızın 30-40 ytl için bizim ortadan kaybolduğumuzu veya sadece para için bu işi yaptığımızı düşünmesi, bizi açıkçası üzdü.

Eğer, haksız olduğumuz taraf var ise, tabiki de vardır.Hakkınızı helal edin.Daha da yazıp, konuyu uzatmak istemiyoruz.Gereken yapılacaktır.

Lütfen bu saatten sonra konu üzerinde konuşulması vs. istemiyorum.Bilgilerinizi istiyoruz.Ayrıca, bizimle çalıştığınız için, teşekkür ederiz.

Hayırlı akşamlar dilerim.
satis@bombahosting.com