Site olarak yaptığın başvurular henüz değerlendirilmemiş olabilir. O yüzden reddedildiğini düşünme hemen sitenin.
Editörlük başvurunda da dediğim gibi üst editörlerin değerlendirilme kriterleri var.
sen kendimi ekleyip onları silersem elime ne geçer diye düşünüyor olabilrisin ama üst editörlerde suistimalin önüne geçmek için böyle yapıyorlar. Dediğim gibi sana tavsiyem ilk etapta ilgi duyduğun başka bir alandaki daha ufak bir kategoriye başvur belli bir süre kendini kanıtlayıp şuan istediğin kategori için yetki iste
Dogrudur değerlendirilmemiş olabilir katılıyorum hani şu yok ben basvurdugumdan beri su eklendi bizimki yok değil halen 32 de

.
Ama işte sorunum su kriter neler?Ya 10 saatin içerisinde ret cevabı gelir mi?Her basvurdugumda hayır cevabı cok hızlı geliyor.Yani demek istedigim su hata var benim sitem oldugunu goruyorlar ondan da suistimal edecegimi dusunup kabul etmiyorlar dogrudur fakat yazmak
Zorundayım.
Tavsiyen için sagolasın ama bundan daha küçük bir yere basvurabilir miyim ki?En küçük burası ve diğer yerler içinde ehli olmak lazım diye dusunuyorum arastırma yapacaksın ve buda cok zaman ister.Ama tavsiyen için genede sagolasın.Teşekkür ederim.
Dipnot:Bana bir tane ufak bir bolum gosterebilir misin pm'de olur yani ne kadar ufak onu anlayım.Sonuçta kişiden kişiye gore değişebilir bu goreceli bir kavram.Çünkü ben o bolumun benim için gyet ufak oldugunu dusunuyordum.
@Safak
İyide 2 dakkada okuyup hızlı karar verebildiklerine gore alenen bir hata var bende onu bahsediyorum nerede hata diye.?
Şimdi tekrardan basvursam 10 saatten daha hızlı olacak