@ozzyynl
Şaka mı bu?Ne sohbet sitesi neden bahsediyorsun ? Hiç bişi anlamadım..
@KR@LKSK
Öncelikle cevap verdigin için teşekkür ederim.Fakat bahsettigin şeyler genel manada.Yani sorularıma daha dar kapsamlı girersen daha sevinirim.Kısaca yazayım bahsettigin genel sorunlara cevaben;
Copy paste ,aynı içerike sahip olan başka bir site falan eklenemez.Eyvallah bunları biliyorum.Şimdiki sorunum benim şu bahsettigim kategori bu:
Toplum/Dernekler/Öğrenci/Mezunlar/İlk_ve_Orta_Öğretim/
Bana biri şunu der mi;
Sitenin içerigi aynısı?Ne alakası var yahu.Birisi samanyolu koleji biri roberttir bu kolejlerin nasıl içerigi aynı olabilir.
Copy paste?Alakası yok.Eğer öyle olsaydı google önem veripde 0 pr li bir siteyi bazı blogların eleştirdigi konularda üst sıralara tasımazdı.Kesinlikle bir tane cp bulamazsınız.
Başvurdum kaç kez site olarak.Geri dönmediler madem öyle ben sosyal hayatta mezunlarla ilgili proje yapıyorum ve editoru olmayan bir yere basvurmak;dmoz adına yapacagım çok sey vardır dusunuyorum.Ve editore basvuruyorum bu sefer de adamlar sitemi eklemeye calısıp diger sitelere yancılık yapacam sanıyorlar.Diyelim bunu yapan editorler var ve benide tanımıyorlar haklılar ama bir yere kadar ben kalkıp orad amezun sitelerini silsem elime ne gecer?Biz onlarla mı yarısıyoruz?
Son önerin için;
Zaten benim en çok ilgi alanım bu ve burada benim cok faydam dokunur sosyal hayatta cunku içli dışlıyız bu projeyle bahsettiniz alalede bir forum alalede bir sohbet veyahutta download sitesi değildir.Özgün,kendi çapında bir platformdur.Mail grubunun bile eklendigi bir yerde bizimkinin alınmaması çok ilginc ve cok garip.Mantıgı kavrayamıyorum

Konumu tekrardan okuyup yorum yapmanızı rica ediyorum.
Kolay gelsin.