Ticaret bu , kazanmak da kaybetmek de alın yazısı.. Onun ötesine geçemediğimiz için bazılarımız şanslı hissediyor kendisini , bazılarımız da bertaraf..
Şu durumda yapacağın tek şey ( insanın cebinde parası yoksa huzuru da yok mantığı ile ) ortağım dediğin abin ile oturup detaylıca konuşmak..
Abi durum ortada , yapılabilecek her şeyi yaptık ama yürümüyor , ne yapacağız ? Karşında ki vatandaş eğer anlayışlı biri ise söylemek istediğini anlar , ki anlayışı kıt bi' adamsa da açık açık anlatırsın , benim bi' düzenim olmalı gibisinden..
40.000 $ para batırdım 1 sene içerisinde , hala ceremesini çekiyorum ama vazgeçmiyorum , sende geçme.. Yürü , inadına yürü anasını satayım bi' şey kaybetmezsin zaten elinde avcunda bi' şeyin yok.. Kazandıklarının seni artıya çıkartması için üzerine git hayatın , bas kafasına , sık boğazını ve istediklerini al.. O vermiyorsa sen al , o kaçıyorsa sen kovala.. O gidiyorsa sen tut..
Ama vazgeçme.. İş arıyorsan Konya gibi bi' memleket de aç kalman mümkün değil , yaşın daha çok genç , her türlü meslek edinebilirsin bi' yerlerde çalışıp.. En kötü ihtimalle Hilton filan açıldı oraya gidip komilik , garsonluk , belboyluk filan yapabilirsin.. Ama vazgeçme , hayat çok güzel demiyorum sana , yaşamaya değer filanda demiyorum ama vazgeçme..
Ağlattığı kadar güldürmez ama yinede Bulutsuzluk Özlemi ne diyor (: Yaşamaya mecbursun..