RecepD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne demek ya bir katkın yok.. Ooo sen büyüksün mü yani? Senin bu mesajı yazmadan 8 dakika önce bir domain paylaşmıştım boşta ve ben senin gibi copy paste yapmadım o domaini bir ay takip ettim..
kardeşim gösterirsin savespell.com girer adam ordan bakar.. hee girince noluyo domainmi kapılır diye korkuyosun.. Konu açamamda rep vermezler diyemi korkuyosun.. Müneccim b.ku mu yedim ben bir yerlere bakmadan boş domainleri bileyim. demişsin.. bilen biliyo.. bak e-yolla nın paylaştığı domainlere hiç bi yerden kopyalanmışmı...
Ay lütfetmişsiniz 1 domain paylaşmakla. Kendin paylaştığın 1 domaini yere göğe sığdıramazken benim paylaştığım 20 domaine laf atmayı bilyorsun. Ordan aldım burdan aldım seni germez orası.

Arkadaşın iddiasına göre
https://www.r10.net/bostaki-domainler...a-domaini.html
bu konuyu benim şu an okuduğunuz konumdan 8 dakika önce açmış mış. Senin bu dediğine kargalar bile güler. O zaman vbulletinde hata var.

Sende paylaş ta nerden alırsa al. Kaldıki benim domainler aralarından seçme domainler. Savespell de 300 tane domain var Türkçe. Ama sen ve senin gibi emek düşmanları konuyu kirletmekte 1 numarasınız.

Savespell in hissedarımısın nesin yahu .

Ben çok fazla domain alan bir adam değilim, dolayısıyla domainlerin düşmesi beni hiç mi hiç alakadar etmiyor.

Uçuyum repine. kim repin derdinde? Sen derdindesin belli.

Hasta ediyorsunuz adamı valla. Konumu kirletme MOD 'a ihbar edeceğim yoksa.