Evet arkadas cok uyanık vede cok cakal aynı zamanda
ilk ben garanti bankasına ucreti ciktim ve yakklasık 1 saat civari paypalı yollamadılar...
Sonrasında yattı ama eksık yatmsıtı benımde acıl cpanel vps lısasnı almam gerektı ama saatler baya ılerledı az sonra yatırıcam dedı baska bişey yok..
Daha sonra bana baska bı fırma onerdı bak burda lısanslar 2 dolar daha ucuz dedı kı arkadas bir kendı ne yapması gerektıgını bılıyor sankı bızım kafamız basmıyor o akıllı bı tek, işin ılgınc yanı verdıgı yanı tavsıye ettıgı yerde cpanel stok ta yok ve arkadas ucretı odememk ıcın bın dereden sular getırdı..Zatenkı baskasının tavsıyesıne o konuda ıhtıyacım yok herkezın oldugu gıbı bızımde calsıtıgımız guvendıgımzı yerler var...
Enson bı anda msn kapandı tahmınımce engellendı..
Daha sonra ben foruma yazınca ucretın verılmedıgını cvp olarak bugun verılecek yazmıs sızlerınde gordugu gıbı...
Ama suan uzerınden 1 gun gectı hala aynı, odeme falan yok bız uzerımıze dusen gorevı yaptım sanıyesınde odemesını cıktık ama kendıelrı 3 gun oldu cakkalık yapıyor...
Bu konuda butun arkadasları uyarıyorum dikkatli olun ,bu kendını uyanık sanan cakallardan uzak durun bugun ucret dusuk olabılır ama yarın daha buyuk paralarla ınsanaları dolandırmasınalar...Forumda goruyorsunuz bu sekıl yuksek ucretlerle arkadaslarımız dolandırılıyor...Kimsenin daha o kotu durumalra dusmesini istemem bu cakalada dikkat edin Herkese Saygılar....