Biz ne anlatıyoruz neye tepki gösteriyoruz. Sen neyi söylüyorsun.
Yazılanları teker teker bir oku.
Benim sattığım fiyattan başka bir host sağlayıcısına ne. Aynı durum bu konu içinde geçerli. Eğer fiyat nedeni ile bir konu açılıyorsa ben bunda art niyet ararım.
Herkes kendi işine baksın. Sanki çok büyük paralar kazanıyormuşsunuz gibi birde gelip birbirinizi şikayet edip çocuklar gibi msn iletilerinizi yayımlıyorsunuz.
Artık bu işleri profesyonel olarak yapın. Bu gibi konuları açan bir profesyonel yada işini çok iyi yapan birilerini gördünüz mü.
Ben 2 ay önce tema sattım. 200.-YTL olarak, ve paramı hala alamadım. Temayı gönderdim karşılığında söz parayı ödeyeceğim dedi ama olmadı. Elimde kanıtlarımda var. Temayı verdiğim kişide burada host satan birisi, şimdi konumu açayım ben parayı alamadım diye. Ben konu açsam benim belki hakkımdır belki değildir. Peki bu konuyu açan arkadaşın böyle bir konu açmak hakkımıdır. Bu konuyu ne amaçla açtı.Bana siz bunu bir açıklayın.
Bu kişi hizmet alıp dolandırıldımı o yüzdenmi bu konuyu açtı, nedir yani ben bunu anlamıyorum. Herkes saçmalamaya başladı. Herkes gelişiyor, insanlar akıllanıyor, yeni yeni teknolojiler ortaya çıkıyor böyle saçmalıklarla uğraşacağınıza kendi hizmetinizi diğerlerinden nasıl farklı ve daha iyi verebilirim diye uğraşın. Boşverin kim neyi kaça satarsa satsın. Tasası size mi düştü.
peki o zaman biraz konuyu saptırmış olacağım ama ben daha önce bir hosting firmasından hizmet aldım Cpanel lisanssızmış 15 gün sonra kapandı ve onu yazdım banlandım buna ne diyeceksiniz???
EDIT: Ayrıca DirectMIR arkadaşım kimsenin ekmeğiyle oynayacak birisi değildir.. ekliyeyim..