Merhaba;

Öncelikle Emircan bu kadar açık bir şekilde anlattığına şaşırdım bir an için. Övülmekten asla haz alan bir kişi olmadığım için, şahsıma ait söylediğin övgüleri teşekkür ederek, hemen kapatıyorum.

Yazdıkların aynen doğrudur. Ancak biz bu işe başlarken, manevi değerlerimizi bir köşeye atmadık. İstedim ki; herşeyin para demek olmadığını tüm herkes bilsin, kavrasın.

Biz Osmanlihost olarak, bayilerimizle ve diğer müşterilerimizle birer aileyiz. Yaklaşık olarak 5 yıldır bu branşta çalışmalar yapmaktayım. Bir Allahın kulu çıkıp da diyemez ki; "maddi durumum sıkıntıda olduğunu söylediğim halde sitemi kapattınız" .

Emeğin değerini, emek harcayan bilir arkadaşlar. Ben hiçbir müşterime emek harcamıyor diyemem. Kimisi az çalışır, kimisi çok. Ama sonuçta bir emek veriliyorsa; emek veren kişinin sıkıntıda olduğu durumları hoş görmek boynumuzun borcudur. Ayrıca Emir KUZU arkadaşımıza tanınan ayrıcalıklar kendisine özel değildir. Kendisi gibi yüzlerce müşterimiz vardır ve hepimiz birer aileyiz.

CHDAKIN kod adlı arkadaşımıza da teşekkür ederim. Uyarısı dikkate alınarak çalışmalar sürmektedir. Güvenlik kosunundaki sıkıntı giderilmek ve güvenliği daha da arttırmak amaçlı faaliyetlerimiz hızlandırılmıştır.

Başarılar dilerim...