Adam haklı Osmanlihost sizin EmirCanla bir alakanız felanmı var ?
10 tane sitesine whois cek 10'uda osmanlihost
Anlamadıgım olay adamın aklına bir site işi geliyor bakıyorum 1 saat sonra acmıs
Ne cabuk gidip para yatırıyor gecenin 2'sinde 3'ünde anlamıyorum yoksa bu adam sizden bedevamı alıyor ?
Nerden geliyor bu nimet?

SmfGrup felan hikaye o zamanlar orda burda modluk yapıyoruz

Hostbul denilen İnsanların ilk bu işlere basladıgında oradan referans alan ancak işi kaptıgında diskindigi bir yere girdim Belde sitem var o zaman

Ordan bir firmaya baktım. Paramda yok bir abi EFT ile halledecek, Sonra tamam dedik para yattı 1 saat sonra hesabım acıldı.
Herşey güzel gidiyor 8. gün ( hiç unutmam ) SMF sitem hacklenmiş.
Smfturk'de Sertach vardı orada adminlik gibi birşey yapardı onlarla arayı yapmaya calısıyorum

Abi dedim senin site nerde barınıyor.
Dedi xx'de ama bugün hacklendi dedi vay anasını benimkide hacklendi dedim. sonra zone-h merete bir baktım sunucuda ne kadar site varsa onhold'da

neyse olur böyle şeyler dedim.
2. gün yine hacklendik 3.gün yine yine yine yineler bitmiyor anlayacagınız.
Db sorunları yasıyoruz
Sonra baska bir firma adam anasına karısına yemin ediyor PARA Hesapına yatmış Adam diyor yok yatmamış Canıma tak etti artık.
Hostbula girdim
Sıradan bakıyorum tamamı şimdi hangi firmanın msn var üstelik cumartesi hiç bir firma bana güvenip inanmaz
4-5 firma ekledim msn acmıyorlar.
En son Osmanlihost diye bir firma msn kabul etti.
Karşımda Abdullah Tahir Okyay o zamanlar Apdullah diyorum..
Tahir abiye durumu izah ettim. ( bu arada smfgrup kuruldu kapandı host arıyorum ) ( bu olaylar 2 ay gibi bir sürec içerisinde gelişti )
Durum bu Tahir bey dedim İster İnanır acarsınız bana İster İnanmazsınız engelelrsiniz dedim ama magdurum dedim
1 2 saniye durdu düşündü

Tamam be kocum dedim hadi üye ol siparişleri ver acalım dedi. ( Domainde acılacak )
Oldum üye 2 domain birde reseller actırdım.
Win'e aldım hostları güvenlikden tırsıyorum ya ha bire hackleniyoruz

Sonra sorunlar oldu mail attım linuxa aldılar sitelerimi
Cumartesi pazar bütün işlerimi hallettim siteler acık. Pazartesi sabah 05:00'de araba gidecek İlceye PTT için kacırırsam adamların parasını yatıramıycam.
Sabah bir kalktım elimi yüzümü yıkadım fırlatım gittim otobüse bindim hemen atladım orada uyumusum bir ses geldi herke iniyor indik herneyse parayı yatırdım Sırf adamlara mahcup olmayım diye üstelik birde yatırırken Aradım anneme numaraları tekrar sordum yanlıs olmasın diye

Sonra smfgrupu webari denilen zihniyet halenda ayar olurum onlara 5 ytl için kapattı herneyse gecelim bunları Smfgrupu Osmanlihost'a aldık...
Baktım site gelişmeye basladı güzel yerlere geldik
Adamlar parayı alınca bana güvenmeye basladılar amacımın kötü olmadıgını anladılar İnanın bana 50 üzerinde referans gitmişdir benden Osmanlihost'a
Üstelik bu güven sonucu Tahir abi benim maddi durumum kötü olması üzerine beni işe aldı bana ekmek verdi emek verdi. Zor günler gecirdim anlayacagın dostum osmanlihost'a bütün kariyerimi orada yasadım
Osmanlihost beni kac kere kovdu Tahir abi gelirse anlatır
Kac kere emircan yedeklerini atıyorum rapidle git dedi

İntihar ederim abi dedim kendimi öldürürüm Beni osmanlihost'dan ayırırsan Sitelerimi kapatırım dedim cünkü hatalarım vardı benim. Özür diledim Annem aradı ikna etti Osmanlihost'u

Bu dönemler Fellah dönemlerimdi Cok sükür şimdi öyle bir durum yok.
Diyorsun ya emircanla ne alakanız var. EmirCan ordan ekmek yedi emircan oradan emek aldı
EmirCan oranın müşterisi Degil Osmanlihost'un Demirbaşıdır Osmanlihost'un kücük yarmaz kardeşidir Emircanin abileridir Tahir abi bilhassa
10 sitemde orada barınıyor o kadar zor günler geciriyorsun Bazen oluyor para veremiyorsun adam seni hoşnut karsılıyor.
Hatta Emircan paran varmı diyor bir istegin varmı

Güvenlik sorunu yasıyorsun bir caldırıyorsun adam hemen anlıyor tamam emircan safe modları kapatıyorum

Öyle bir durum almıs basını gidiyor.
Sonuc olarak Eger Allahından Korkan bir firma arıyorsanızki Osmanlihost.Netdir.
İnanınki bunları tüm samimiyetimle yazıyorum
Saygılarımla