Serenity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet kullanıcı adımı vermem konusunda haksız olan benim ama benim esas msn adresim profilimde mevcut çoğu itrademdede herhangi bi sorun yaşamadım biber gazı satışı yaptığım konudada esas mailim ve telefonlarım mevcut neden bu kadar kolay bir şekilde anlaşma yapıp insanlara para gönderiyorsunuz.
konuda mağdur olan ben değilim ancak bu mesajını görünce bi açıklama yapma gereği duydum şimdi. ben bugüne kadar r10 üzerinden onlarca işlem yaptım ancak hiçbirinde de gidip adamın profilini açıp msn adresi neymiş diye bakmadım. sonuçta artık herkesin sürüyle msn adresi var. yani msn adresiniz orada yazanla aynı olmak zorunda değil. ikincisi; dediğiniz gibi itrader'larınız güzel, arkadaş da bu sebeple güvenmiş zaten size. ancak 100$ paypal almak için de tüm mesajlarınızı tek tek okumak zorunda değil. yani biber gazı başlığını nereden bilsin adam, nereden bulsun gerçek iletişim adresini. sizin nickinizle bir başlık açılıyor ve o da sizin verdiğiniz, daha doğrusu sizin nickinizle verilen msn adresini ekleyip işlem yapıyor.

onca dolandırıcılık başlığı var forumda. hiç mi görmediniz? şifrenizi paylaşırsanız neler olabileceğini hiç mi bilmiyorsunuz? yeni bir üye olsanız neyse de bunları sizin adınız gibi bilmeniz gerekir.

"parasını gönderen bi müşteri olunca ister istemez güveniyor insan birde dolandırıldım büyük param gitti çok acil yazmam gerek hemen şifreni değiştir yine dedi bende üzüldüm adam dolandırılmış vah diye" demişsiniz. ben dediğim gibi bugüne kadar onlarca işlem yaptım ancak binlerce dolarlık işlem yaptığım birine bile şifremi vermem. eğer pm atması gerekiyorsa size söyler siz atarsınız. adam pm atacak diye şifre mi verilir yahu?