Arkadaslar oncelıkle konuyu dogru yeremı actım bılmıyorum kusura bakmayın eger yanlıs yer ıse tasınmasını rıca ederım.Konuya gecmek ıstıyorum;
Arkadaslar baslıktada bellı oldugu gıbı baskanlıkla ılgılı bır sey ama sınıf deıl okul baskanlıgı ile ilgili.
Degerlı arkadaslarım Cüma gunu okulumuzda okul temsılcılıgı baskanlık secımlerı yapıldı ve Sağolsun arkadaslar benı uygun gorup önce sınıfta daha sonra okulda benı sectıler.Ayın 19unda ilçemızde var bu baskanlık secımı yanı dıger okullarda da aynı secım oldu ve ılcemızde karsıma 15 tane fılan aday var su anda ilce okulları baskanlık secımı ıcın.
Allah'a Şukur okulda kazandım.Simdi sıra ilçemizde İnsallah bızım okulumuzdan buyuk okullar var zor gıbı duruyor kazanmamız ancak yinede pes etmemek gerek dıye dusundum.
Sizlerden ıstedıgım soyle insanların karsına gecınce bos vaatler deılde mantıklı konusamalar olacak bır yazı ıstıyorum yanı ıstersenız burada tum ekıp olarak (r10 ailesi) bi calısma yapıp butun yazan arkadasların yazılarını kontrol edıp bı degerlendırıp onu kendıme gore parcalar paragraflar alarak duzenleyıp hazırlamak ıstıyorum.
Şimdiden yaptıgınız calısmalara yapmak ısteyıpte yapamadıgınız calısmalar ıcınde tesekkur ederım. İyi aksamlar.