Haklı olduğunuz yerler olduğu gibi haksız olduğunuz yerlerde var.
Öncelikle hosting piyasasının R10'dan ibaret olmadığını anlamalıyız.
Forumda firmalardan hosting hizmeti alarak memnun kalmayan, firma hizmet süresi içerisinde kapanıp sitelerinin yedeklerine bile ulaşamayan insanlar varken, araştırma yoluyla firma olmasa dâhi en az bir firma seviyesinde hizmet veren yerlerle çalışılabilir.
Bir yer sağlayıcısının forumdaki yazıları ile verdiği hizmeti bağdaştırmak pek sağlıklı olmaz bence.
Diğer konularda haklısınız tabiiki, hosting piyasası içerisinde olan biri olarak önerebileceklerim ;
*Çalışacağınız yerin çalışmaya başlama tarihini araştırın (1-2 ay önce açılan yerlere hemen güvenmeyin)
*Hosting firmasına sorular sorun, ticket yollayın. (Geri dönüş süresi ne kadar hızlı olursa sorunlarda yardım alabilme durumunuzda o kadar iyi olur.)
*Yer sağlayıcı ile halen çalışmakta olan müşteriler ile irtibata geçerek bilgi edinin.
*Hizmet alacağınız yere ait sözleşmeyi detaylı olarak okuduktan sonra hizmet alın.
kalın yaptığım yer'in açılımını anlatıyım.. her konuya girip yorum yapan, her tartışmada bulunan kişilerin genelde dostu kadarda sevmeyeni olur.. anlatabilmişimdir umarım.. ticaret yapan kişi, saygılı, sevecek ve yardımsever olması gerekir ki, olumsuz etki görmesin ( saldırı vb gibi.. )
örneğin o kişi her konuya yorum yapar, ortalığı karıştırır, bu kişiyi sevmez ve sadece o kişi yüzünden saldırı vb olumsuz etkiler olur.. bu mantıkda yazmıştım ben onu
ve ben anlatımımı genelde r10 üzerindeki alışverişleriniz için anlattım.. çünkü r10'da bilgi alışverişi yapan arkadaşların çoğu r10 içerisindeki firmalar ile çalışmaktadır..