gentleRain adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yurt dışında buna Lucid dreaming deniyor, türkçeye açık rüya diye çeviresim var ama olmayacak Neyse.

Genellikle düzensiz uyku, abartı stres, düzensiz yaşam gibi olumsuzluklarla gelir. Benimkiler genelde kötüydü, öğrencilik yaşamında. Defalarca uyanırdım. Rüya içinde tekrar uyanırdım, sonra tekrar. Artık yeter diyene kadar. Ve her seferinde "artık uyanmışımdır???" derdim ama uyanamazdım.

Yurt dışında bunu yapabilmek için çalışanlar vs var, sözgelimi gerçekte gerçek ile rüyayı karıştırırsan, rüyanda da bunlar karışır. Mesela şu anda eline bak. Acaba rüyadamıyım diye şüphe duy. Parmak sayını say. 4 olduğundan şüphelen??? Bir süre sonra rüyanda da gerçeğe adım atacaksın, gibi teknikler var....Ben denedim olmadı

Bazı insanlar da otomatikman tüm rüyaları böyle görüyormuş. Ne güzel
Bin İtalya gemisine git Monica Belluci'yi bul. Sonra git Korsikaya Latetia Casta. Sonra geç Okyanusu Adriana Lima Rüya kontrolünde nasıl olsa.
Arkadaşın farklı olayı fakat benim olayım bu Uyandım galiba diyorum fakat bir bakıyorum hala rüyadayım ama rüyada olduğumun farkında oluyorum