R@mses adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sanane mercedes seni ne ilgilendiriyor birde r10 da köstek oluyorsun diye -rep vermişin
rep problem değil ama sen interneti bilmezken biz burda takılıyorduk kime ne yazıcağını öğren önce ayrıca r10 ne kadar gereksiz konu var sen açıyorsun güncel konulara yada maxiqeyik forumlarına bakan anlar ....
senden öğrenicek değilim terbiyeyi.. ama bak seni kaale alıp cevap yazdım mutlu ol..
bak arkadaş sadece mesajımdada belirttiğim gibi, birazdaha anlayışlı olamız gerektiğini düşünüyorum diye mesaj yazdım bu arada ben geyiq bölümünede konu açarım oryada açarım bu sizi hiçmi hiç alakadar etmez,

R@mses adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cank sana öyle gelebilir herkese öyle gelebilir haklısınız ama mercedes gibi birinin bana köstek oluyorsun diye mesaj yazması beni koparttı .. yazdığım adam sıyırma olmasa r10 logosunun aynısını kullanmaz bende halk tabiriyle kamil yazdım mercedes neden takıldı onu anlamadım acaba kendisi mi ? evet benim dese şaşırmam yani çünkü açtığı konulara bakınca şaşırılacak bir durum gözükmüyor...
tekrar ediyorum dışardan bakıldığında mesajlarım küçümser gözükebilir bunun sebebi duygusal insanlarız ezilen halkın yanındayız

Mercedes gibi birinin, dediği doğru yanlış bişi varsa biri çıksın söylesin, terbiyem müsade etmiyor ne yazıkki ama birisi hakkında kim olursa olsun bu sizde olabilirsiniz bir başkasıda olabilir, karşındaki insan (Kamil) diye hitap edemezsiniz, böyle bir hakkınız yok,

son olarak - rep konusuna gelirsek konuyu beyenmedim, - rep verdim sizde yasak olduğunu bildiğiniz halde karşılık olarak, - rep verdiniz, veririm çünkü bir kişinin kişiliği hakkında ileri geri konuşamazsınız, bu bende olsam, sizde olsanız birine (Kamil) deme hakı vermez size, şimdi sizin bana karşılık olarak verdiğiniz - rep karşılığı için size + veriyorum, güle güle kullanın,