ArtiEksi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@dostpartner Büyüğümüzsün dedik saygı gösterdik. Askerde gazi oldum dedin hüzünlendim elimden gelen yardımı yaptım sana karşı yada ben öyle düşünüyorum. Ama lütfen sözünde dur. Bana verdiğin script başkasına ait çıktı ve lisans sorunu var script i kullanamıyorum. Ya domainle beraber ver bana script i yada sende kalsın ben birşey istemiyorum. Yeterki 1 aydır sana attığım pmlere maillere cevap ver. Buralarda olmana rağmen hiçbirine cevap veermiyorsun Eğer bunada cevap vermez isen yetkililerden banlanmanı talep edeceğim.
özür dilerim ancak iyi net ' e dün girdim oardan ayzdığım mesdajı gördüm bu bir 1 mail atmadım bunu yazman mantıklı değil 2 sana verdim scirpt parasını ödeyerek aldığım scirpt lisans hakkı olduğunu ve scirpt domain lisanslı oldunu sen söyleidn ben kodlamadan almadımı sana zaten söyledim 3 senden aldım üçretsiz scirpt zaten kulanamadım gösterdin ile verdiğin scirpt bir değil 4 hala msnde yim msn acık değil sanırsam telefomumda sende vardı isterdin zaman tel aca bilirdin
5 özle durumumu burda lansa etmek senin hakkın değil 6sanki bu durumdan dolayı dolandırını imajı cizilmekte 7 murat bunu sana yakıştıramadım 8 istersen domainle birlikte scirpt verim 500 ytl ödedim aldım ama istersen 350 ytle domaini scirpt hostu vere bilirim 9 burada ayzımdanda belirtim gibi kodlamdan anlamadımı bunu acıkca belirtim sana verdim scirptin domaine lisanslı oldunu sen söyledin saygılarımla
not: söylediğin sözü kalın half ile bertim çümle ye dikkat et scirpt nasıl başkasına ayit ??? 500 ytl para ödeyerek alına biste nasıl başkasını ayıt oluyor acaba ??????acıklarsan sevinirm scirpt yazılımı deli danaya ayıttır scirpti aldım kişi herkez tanır doğru ve yanlışı arkadaşım cevap vere bilir