merhaba,
1 ay önce megahostum yani burak kocamış ile anlaştık ve domain ve host açtık pazartesi ödeme yapıcam dedi ve tmm dedik.. Pazartesi günü geldiğinde bana ödeme yapamıyacağını ve yapacağı web tasarımlarla ödeme yapabileceğini belirtti ve bizde hizmeti kestik...
2 hafta önce reseller açtık kendilerine 20 gb`lik ve kendıleri ödeme yaptıklarını beliirttiler 2 gün sonra onların açtığı bir heesaptan servera shell atmaya çalıştılar ftp`den ve başardılar.. bizde hemen durumu öğrenir öğrenmez.. durumu kontrol altına aldık...Ve kendileriyle konuştuğumuzda bize verilen cvb şu:
bizim haberimiz yok biz öyle birşey yapmadık

bende inandım 2 gün sonra ödeme yaptık dediler biz belirli tarihlerde ptt ye gittiğimiz için tmm diyip konuyu kapattık..
Dün ptt ye gittiğimde ödeme yapılmadığını gördüm..
Kendilerine mesaj çektim (burak kocamış) ödeme yapmadııklarını belirttim.. ilk mesaj da siz kimsiniz dendi 2. mesaj da nasıl ödeme yapmamışız parayı yatırdım dedi...

3. Mesaj da ise ben parayı yatırmadım arkdaşım yatırmış bu konu hakkımda bilgim yok ve sizden hizmet almıyacağız artık dedi

msn den ise hem parayı yatırdık diyorlar hemde sizden hizmet almıyacağız reselleri kapatın diyorlar

Artık gerisini sizin yorumlarınıza bıraktım .
Saygılarımla
1 ay önce ödeme yüzünden sorun yaşadığın adama, üstünden sadece 2 hafta geçtikten sonra neden tekrar host sağlıyorsun ki. madem sağlayacaksın, ilk seferki hataya neden tekrar düşüyorsun, ödemeyi almadan hostu açıyorsun. sendede bir gariplik var.