Arkadaşım yaptıgın tema ortada kimse temana dokunmamıstır .. Sen reklamları yerleştirdim diyorsun. Bizde zaten ondan bahsediyoruz sana, ama sanırım beynindeki kodlamalarda sorun var. Biz diyoruz ki istenilenlerden sadace reklam yerleşimi yapıldı. Burada konusulurken, tags, benzer yazılar, site haritası ve temanın kayması o Rehberimkuran nickli elemana bi cok kez söylenmiştir. Yalansa söylesin . Sen sadace reklam yerleşimini yaptın istenilen diger hiçbirşeyi yapmadın. Ve gelip para talep ettin.. Şimdi gelmiş burada kimseye webmasterlik ve ahlak dersi verme.. Ahlak dersi vericeksen önce kendine ver, sonra biz senden ögreniriz.
sizin aklınızda sorun var farkında değilsiniz

, terbiyenizi takının, yalncılığınız yeter, sorun yok diyorsak yok, kaçtane yazı yazdığınızı biliyoruz kesinlikle kayma yoktu, gelip burda zeytin yağı gibi üste çıkmayın utanmadan, senin beyin kodlamanı bi ..... azın açık kalır adam ol, sen kimle muhatap olduğunu sanıyon kapat çeneni yeter *** al sok paranı ............, parayı ben talep etmedim konuşma *** ben beleşe yapcam dedim, terbiye öğrende gel