Rehberimkuran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben ilk başta kendilerine söyledim para önemli diil öylesinede yaparım benim için sorun yok... sagopa_web nickli arkadaşımızda bahsetmiş kendisinide r10dan buldum bi sıkıntısı vardı yardımcı oldum bi kuruşta para filan istemedim...onlar söyledi hakkını al diye bende 30 dedim...öylesine ağzımdan çıkmış bi fiyat bu yani inanın kendileri çok deseydi ben fiyatta diretmezdimki... 30 ytl beni zenginmi edicek fakir mi ? ben zaten çalışan biriyim , evliyim.zevkine bu işi yapıyorum 30 ytlyide muammerturkmen arkadaşıma yollatacaktım ki zaten onlara verdiği hesap numarasında muammerin adı geçer mail yolladım isterlerse onuda burada yayımlasınlar parayı kendim için bile istemedim.. ki zaten bu kadar laftan sonra kalkıp o 30unda peşinden koşacak değilim...
Tek Bir Amacım Var Atılan İftiranın Gerçek olmadığını ispat Etmek !

Konu zaten kesinlikle 30 YTL mevzusu degildir. Konu senin işindeki ahlaksızlıktır.... Sen bu kadar işlem için arkadaşı 15 gün beklettin. Reklamları yerleştirmedin arkadaşa yaptırıcam dedin, Arkadasın reklamları yaptı. Tags olmuyor dedin, Benzer yazılar dedim, babam burada yarın bakıcam. yarın geldin olmuyor tema desteklemiyor. Sonrada bi reklam yerleşimi için adamdan 30 YTL iste, adam sana reklam yerleşimi dışında hiç bişi yapmadın desin. Sende adama ana avrat küfür et. Var mı böle webmasterlik ?