Merhaba;
R10 topluluğu diyecek yine Sanet tartışılıyor, "evet yine sanet tartışılıyor ve saçma bir şekilde devam ettirtiliyor."
Ferhat'ın yaptığı yanlış teknik terim bilgisi eksikliğidir.
Ona bu bilgileri veren kişilerin dikkatsizliği denir geçilir denmez.
Datacenter görevlisisin ve herşeyi tam yazmak zorundasın mantığında herzaman %100 doğru şeyler beklenir bu kişilerden.
Hiçbir insan mükkemel değildir fakat herkes de datacenterda çalışamaz. Belli düzeyde teknik bilgisi, aynı şekilde iletişimde kullanacağı düzgün bir edebiyatı olamsı gerekir. Aylardır Sanet'in eski elemanı Sercan r10 da edebiyatı bozuk diye eleştirildi durdu.
Sanet değişecek dendi evet değişiyorda fakat niye şu edebiyatı değişmiyor deniyor. Konuyu çok uzatmadan sonuca geleyim; %100 değişim edebiyattan geçmiyor edebiyatsızda olmuyor
Emir sen Sanetin üzerine çok geldin istiyorsan edebiyat kısmında biraz yorum yapma.
Ferhat istiyorsan sen de teknik terimlere dikkat et ve forumda yazarken Gönder butonuna basmadan önce yazını bir kez oku sonra gönder.
Oktay bey sizde herzaman söylediğim gibi teknik bilgilere dikkat edinki işinizi doğru yaptığınızı sizden başkalarıda düzgün bir şekilde değerlendirebilsin ki gereksiz sorunlar türemesin. Ayrıca kendinize r10 da yeni bir üyelik açın davetiye gönderebilirim
@trickster arkadaşım seninde Sanet'e olan antisempatin bitsin artık Sercan gitti bitti. Emin ol orada bambaşka insanlar var. Sanet adı arkasında eski kafada insanlar yok yani.
@@diğer arkadaşlar uzun bir süre oldu sanet hakkında konu açılmayalı uzun süredir açılan ilk konu bu ve abartılı şekilde yine uzamasın bu başlık Bende birşeyler yazayim içimde kalmasın diye yorumlamayın zaman verin hatırlarsanız Sanetin zamana ihtiyacı vardı ve halâda var.
@ben evet sonunda kendime geleyim Sercan'dan sonra Sanette 2 aya yakın süre zarfında çalışan kişi benim evet ilk defa kendi üyeliğimden bunu bildiriyorum.
Sanet'in yerli ekibinden Enes, Ferhat, Oktay ve Utku olan bu 4 kişinin verdiği özveriyi, geceleri uykularını feda edip çalıştığını göz önünde bulundurup herkesin bu işi yapamayacağını bilmenizi isterim. Datacenterda çalışmak demek saat kavramı olmadan bir bilgisayarın parçası gibi kendi driverınızı Datacenter'a tanıtır öyle işlem yaparsınız.
Fazla da uzatmıyayım Sanet hala zaman istiyor ve baya bir yol katetti. Umarım kullandığım edebiyatta bir problem çıkmaz.
Kenan Duman

Kolay gelsin, teşekkürler.