iyiki yazmışsın yoksa ben yazacaktım

telefon istedim msn den telefon geldi aradım düzgün konuştum vps sahibi o sandım nerden bileyim sen olduğunu msn den sonra geldi buyur benim sahibi bilmem ne hakaret sert konuşma önce adam gibi yazışmasını öğren.bana telefonda vps i devir edileceğini ve kapatmam istenildi.Beni böyle şeyler için korkutamazsın firmamıda kötüleyemezsin çekinecek bişey olsaydı yazışmazdım koçum

Bak negüzel seninde benimde yazışmam gözüküyor. Aptalsın arkadaşım aptal adama hiç çekinmeden aptal derim.eklemelerinde güzel.Bazı yerleride editlemişsin aferim sana

yapmışken şöyle daha ağır yapsaydın
ben sana söverdim...ama sövmüyorum..kelimelerine dikkat et..adam sana sadece sormuş vps açılacakmı diye sende tel istemişsin adam varmiş..sana bi terbiyesizlik yapmamış..sen gelmişsin burada saçma saçma konuşmuşsun..aptal sensin..gerizekalıda..bilmişde sennsin....firma diyorsun bırakın allahınızı severseniz ne firması..hangi firma..vps yi devir diye birşey yok..sana vps nin parasını arkadaşım ödeceyekti demiş ve odeyecek kişide benim..git adam olmayı öğren ondan sonra çık karşıma.sizden firma olmayacağı konuşma şeklinden belli..sahsiyet olarakda çok ucuz bir insansın..ulan allah iftiradan korusun be..kim editlemişse allah onun bin türlü belasını versin..bak çok büyük konuşuyorum..sen ne kadar adi bir insanmışsın be..kim edit yapmışsa allah belasını versin..git bi işine seninle uğraşılmaz..her türlü insanla uğraşırım yalancılarla uğraşamam...git allahından bul..kimin kimde hakkı kalmışsa haram oolsun..