adsense kod eklemeyi ben yaptım alsancak a gelirseniz kim webmaster değil görüşürüz , gerisinede dokunmadım, birebir aynısını yaptı bunuda biliyorum, 1-2 eksiği vardı onlar defaultta çalışıyordu diğer temada çalışmıyordu vaktim yoktu bakamadım bile, bu konu açan arkadaşta hergün online ken site bittiği denildiğia anda msn de arkadaşımı engeleldi ve bir daha açmadı, arkadaşım şifreyi değiştirdi bu olay üzerine, şifreyi beleşe alırım diye bekledi alamayınca buraya sığındı, terbiyesizlik onun farkında değil, o siteye konular ekledim o bu şu yaptım tek kayma yoktu olsa silerdim tüm tabloları baştan bile yazardım ve sağda ve solda adsense değil, adtech vardı burdan anlayabilirsinizki o site tamamen kuruldu arkadaş şifreyi dğeiştirmişti ücreti vermediği için, bu adam bilmiyorsa o şifreyi nasıl değiştirdi imkansız o site sıfırdan kuruldu ve bazı kodları almadıüı içinde normal olarak kayıyo, benim orda yazdığım kaymaması için olan kodda tamamen silindi ve normal olarak kayıyor konu kapanmıştır, çocuk kandırıyor arkadaş, izmirdeyim alsancak ta her zaman beklerim, asp php asp.net üzerinde uzun zamandır işler yapıyorum , gelip burda bide arkadaşımıda onun yaptığı siteyide rezil edemezsin, önce yaptığına bak utan öyle gel, dini bütün bir adam asla yalan yere yemin etmez en büyük kötülük tür gereksiz yemin etmek en büyük günahlardan biridir sen saçma şey için yyemin ettirdin arkadaşıma hemde yalanın uğruna, senin başın belki o seccdeye 1 kere değmedi ama onun günde en az 5 kere değiyo bunuda aklına sok kimle nasıl konuşulcağınıda kime nasıl davranılacağınıda öğren...., bırak bana bigün siteyi herşeyi yapıp vereyim kapat çeneni arkadaşımından moralini bozma, 30 ytl için burdan bunları yapan bir adama beleş yapmayı teklif ettim ama kesin kabul edersin eminim...