allah know all..: s.a
(19:43) KELEBEK GROUP: a.s buyrun
(19:44) allah know all..: buyrun arkadaşla tl de konuşmuşsunuz ben ferhat007
(19:44) allah know all..: r10 dan
(19:44) KELEBEK GROUP: konuştuğum kişi sahibi değilmiydi
(19:44) allah know all..: sizden alan benim
(19:45) allah know all..: konuştuğunuz kişi de askere gidecek o sadece scriptleri kuran kişi
(19:45) allah know all..: yani ben ilgileniyorum herşeyle
(19:46) KELEBEK GROUP: arkadaşına detayı anlattım söylemiştir inşallah
(19:46) KELEBEK GROUP: bu arada dalga geçer gibi yorum yazmayın olurmu
(19:46) allah know all..: bakın beyefendi
(19:46) allah know all..: sorabilirmiyim hiç haber vermeden
(19:46) allah know all..: ki biz tam bi scripti kurmaya çalışırken
(19:47) allah know all..: bizim 1 aylık emeğimizi nasıl boşa harcarsınız
(19:47) KELEBEK GROUP: siteyi açtınmı arkadaşım msn de basbas bağırır gibi yazı yazıyordu sitedede yazıyordu vps leri olan telefonu ile birlikte ticket a yazsın diye
(19:47) allah know all..: güldürmeyin beni allahınızı severseniz..ticket attım ilk gün hemde
(19:47) KELEBEK GROUP: sen peki kimsin ki ben adam akkıllı yanıt verirken kelebek tv bilmem ne boktan yorum yaparsın seni beni böyle karalamana luzum varmı
(19:47) allah know all..: telefon açtım ulaşılamıyor
(19:47) KELEBEK GROUP: sitede kocaman yazıyor taşındık diye
(19:48) allah know all..: konuşmalarınıza dikkat edin karşınızda çocuk yok
(19:48) KELEBEK GROUP: sitede yorumunuzada dikkat edin
(19:48) KELEBEK GROUP: karşınızda çocuk yok
(19:48) allah know all..: benim yerime koyun kendinizi
(19:49) allah know all..: neden sizlere ulaşamadım?neden ticket lere cevap gelmedi?
(19:49) KELEBEK GROUP: senin bu halinle yerine koymam çünkü yerine koyulacak biri değilsin
(19:49) allah know all..: şahsiyetime dil uzatmaya başlarsanız benden de kötü cümleler duyarsınız
(19:49) KELEBEK GROUP: insan olsan sitede yazılan yazılara uyar adam akıllı cevap beklerdim
(19:50) KELEBEK GROUP: telefona çıkan kişiye gerekli açıklamayı yaptım arkadaşım başka bişey varsa söyleyin
(19:50) allah know all..: ben size e-mail attım..adam askere gidecek..bizim zamanımız az..bu scpti kurmalıyız diye
(19:50) KELEBEK GROUP: yoksa yorum yazıp durmayın
(19:51) allah know all..: zeytin yağı gibi üsten çıkıyorsunuz..ben r10 da olduğum sürece her zaman yorum yapacağım
(19:51) allah know all..: lanet olsun sizden aldığım günede sizde
(19:51) allah know all..: hadi bi git işine bak adamı dellendirme
(19:51) allah know all..: hadi
(19:51) KELEBEK GROUP: zeytin yağını hazırlayıp sabah kahvaltıda ye olurmu
(19:51) allah know all..: git *** işine bak
(19:51) allah know all..: adamın morelini bozlma
(19:52) allah know all..: biz bu işten ekmek yiyoruz
(19:52) KELEBEK GROUP: yapma ya karşımdakinin adam değil çocuk olduğunu biliyorum
size ilk günden ticket attım..bana ip mi sordunuz..aynı gün size ip numaramı bildirdim..daha sonraları ticket e girdiğimde hiç cevap yazılmamıştı..bir kaç gün sonra ticket siteniz açılmıyordu..tlf ların hiçbirine cevap vermediniz..nazik olsanız yukarıdaki kelimeleri sarfetmezdiniz..benden bu kadar artık.birdaha da benim adamlığıma dil uzatma..