powerdns adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu arada ferhat007 arkadaşım yazdığın yazılara çok dikkat et hakaret ve saçmalama karalama yapıyorsun.Çakma plesk olmaz ama hukuki işlemler iyi çakar.Şikayetiniz varsa direk hukuki işlem başlatmalısınız.Eğer başlatamıyorsanız ozaman kendinize güveniniz olmamakla birlikte burda gelip resmen saçmalamayın olurmu
bak güzel kardeşim..plesk gerçekten çakmaydı..ve beni mağdur edip burada havalı konuşmalarınızı çekemem...bir iş yapıyorsan hakkı ile yapmaya çalış ..yapamıyorsan çek git bırak bu işi..milletin emeği ile oynama.birde burada karşımıza geçmiş cevap yetiştiriyorsun...bırak bu işi yapma.çocuk avutma bi işine git hadi...bana haber vermeden benim sunucumu nasıl kapatırsın sen ya...nerde yedeklerim...bu saatten sonra seninle muhattap olmayacağımı bildirip..kelebekhosting ile çalışmaların sonunda mağdur olacağını söylemek istiyorum..eleman zırvalığı nedir ya..sen elamanına sahip olamıyormusun..ayrıca ben sizin ile konuşup anlaştım..gel cevap ver neden engelliyorsun msn den...terbiyesizce konuşuyorsun.bildiğiniz tek şey..biz index attık gelseydiniz..ben hergün senin sitenemi bakacam..hadi sunucuyu kapatmadan 4 -5 gün önce açıklama yap index at.bu saatten sonra her zaman yorumlarıma maruz kalacaksınız..kimsenin emeği ile oynayamassınız.

kalın sağlıcakla.