Merhaba arkadaşlar,
Şu an sinirden heryerim titriyor. Şahsın birisi sitemi aynen kopyalamış ve 10 bine yakın orjinal ve tek tek yıllardır elimle yazdığım içeriğimide adi bir şekilde sitesine çekmiş.
İçeriğimi çalan siteyi güvenlik açısından vermiyorum fakat bloggum.com dan alınmış bir blog olduğunu söyleyeyim. Bloggum.com adminlerine detaylı bir şekilde mail yazmama rağmen 1 haftadır cevap gelmedi ve blog yayından çıkartılmadı.
Bu yüzden bir kaç gün daha bekleyeceğim ve olumlu cevap gelmezse bloggum.com sitesini savcılığa maddi ve manevi tazminat davası açıp suç duyurusunda bulunacağım.
Sizden öğrenmek istediğim, başka ne yapabilirim? yada dava etsem kazanırmıyım? Siteme sağtuş vs... her türlü engel koymama rağmen hala içeriğim çalınıyor lütfen yardım !!!
Edit:
Arkadaşlar az önce ilçemizdeki savcılık ile konuştum, Kopya yapıldığına dair gerekli belgeleri pazartesi günü getir yani hangi konuların ve içeriğinin çalındığına dair linklerin listesini ve sitelerin ekran görüntülerini getir hemen takipe başlayalım dediler. Söylediğim doğru ise %100 haklı olduğumu ve "internette içerik hırsızlığı" suçundan takip başlatabileceğimizi ve büyük ihtimal davayı kazanacağımı ve tazminat davası olarak 100bin ytl ye kadar maddi talepte bulunabileceğimi söylediler. Eğer para ödenmezse miktarın hapis cezasına çevrileceğini söylediler. Şu anda takip için gerekli olan ispatlarımı hazırlıyorum. Dava için Hiç bir ücret gitmiyormuş sadece internet alemine ibret olsun diye şikayet ediyorum. Hayırlısı olsun.