CyberData adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bitmiyor sözde bitse içinde bitmiyor. Daha önce aşk acısı yaşadım sitem ettim nefret ettim. Şimdi ise sitemimde nefretimde kendime. Aşk kelimesi senin sevginin duygularının yanında çok hafif kalırken bu kadar çok severken herşeyi bitiriyorsun.
Sözde de biter , özde de biter..
Aşk acısı nefretle eş değer değildir , ki hala nefret ediyorsan zaten bitmemiştir.. (:
Sitem etmek kadar doğal bi' şey daha yok bi' gidenin ardından ama zamanla büyüyor insan.. Taş olmuyor elbette yüreği insanlara karşı ama artık öğreniyor nefret etmek gerekmiyor bi' insandan vazgeçmek için ya da sitem etmek.. Sadece sızlıyor bi' süre , bi' süre yara açıp oluk oluk kanatıyor ama taa ki o yeni ışıl ışıl gözler sana bakıncaya kadar.. Sonraları kesiliyor o kanamalar filan , acımıyor , varlığından haberdar olmak ya da yokluğunu bilmek istemiyorsun bile , çünkü ilgilenmiyorsun onunla.. Gittiği gün bitmesede sana o kadar acı veren bi' kadını artık sevmek istemiyorsun..

İnsan hakkaten bu "aşk" konusunda resmen aptallaşabiliyor ama unutmamak lazım , bi' hayat var yaşanması gereken onunla yaşananlarla bileşke edilerek çözümlenemeyecek..

Buğra cocuktan bu kadar (: sağlıcakla kalın..