gerçekten haklısınız yazdığınız yazıları okuyunca kendimin ne kadar da kötü bir durumd aolduğumu hissettim, nedenmi bende yaklaşık Fultime pc. başındayım, msn kullanmam kullansam fazla konuşmam sadece birkaç arkadaş hariçinde, geri kalan zamanları gerek işim gerekse kendime yaptığım web siteleri ile ilgilenmektir,

dışarı çıkmam, 2 sene oldu sosyal aktivem yok, normalde sinemaya gider, dışarıda kızla sataşır, laflardık arkadaşlarla piknik yapar, eğlenirdik, son 2 senedir bırakın laflamayı arkadaş msn geliyor msn de bile yazmayı üşeniyorum, dışarı çıkıyorum en fazla 1 saat bile kalamıyorum hemen bilgisayar başında olmak hemen internete girmek istiyorum,

eroinman gibiyim açıkcası, aslına bakarsanız bu iş hoşuma gitmiyor, pc başında 7/24 olmak hiç hoşdeğil konuyu açan arkadaş gibi benimde ne zaman uyuduğum veya yemek yediğimi blimiyorum,

en son yemek dün gece saat : 1:2 sularıda yedim, ama normalde kahvaltı yapmam lazım düzenli beslenmem lazım, ama olmuyor, yapamıyorum ama bu yazıyı okuduktan sonra emin olun gerçi emin olmanıza gerek yok hayat benim hayatım olsada olmasa bana yararı olucak size olmayacak yaptığım işlerin ama olsun bundan onra mutlaka zorlada olsa dışarı çıkıp kendimi alıştırana kadar boş boş dışarlarda gezicem :

2 - 3 sene oldu ve şimdilerde etrafıma bakıyorum bir tane arkadaşım kalmamış sadece internetten hariç, arkadaşım yok teşekkürler gerçekten fena bir şekilde etkilendim