drstranger Sana sonuna kadar katılıyorum. böyle hiç bir şeyin çözümüne varamazlar. herkes mp3 işine devam edecek. hatta daha kötü olacak. çok daha kötü. çünkü underground sitelerins sayısı arttıkca buralarda daha çok pislikler dönmeye başlıcak. çoğu türk internet kullanıcısı kendisini virüslerden koruyamaz. yani ilerisini düşünmek bile istemiyorum. sanatçılar mesala hem korsana hayır diyorlar hemde kendi mp3lerini kendileri internete veriyorlar, daha çok dinlenmek için. onlarda mp3 sitesinden indirilen bi mp3 bile olsa sanatçılar dolaylı yollardan para kaanıyorlar. şakır şakır mp3 siteleri takip ediyorlar kaç kere indirildim diye. bunun canlı örnekleri çok var tv de. ayrıca usekes'in de dip not olarak söylediği gibi öğrenci sinema bileti ücreti 8-10 lira olursa bu iş daha çok devam eder. kafadan bi hesap yapalım. 4 kişilik bir aile. 2 haftada bir sinemaya gitmek istese aylık 80-100 lira sinamaya vermesi gerekmekte. beğendikleri sanatçıların cdlerini almaya kalksalar bu rakam 300-400 lirayı rahat bulur. bu parayı kim ödeyebilir ya? alkole vergiyi bindirdiler kaçak içki arttı. artacakta. ben destekliyorum bunu. burda gidiyorum JB'ye 70 lira veriyorum. yurt dışından 20 liraya geiyor. olacak iş değil. yemişim ben böyle vergiyi. 1 karton marlboro yanlış hatırlamıyorsam duty free shoplarda 9 euro. bu da paketi 1.7 liraya fln denk gelir. tr de ne kadar? 4.5 lira!!!!!
böyle iş olmaz olsun.