Merhaba beyler,

KONU ESKİDİR ÖNCEKİNDEN SONRAKİ YENİLİKLERİ EN ALTTADIR.

bu hafta içerisinde bitirdiğim bir arkadaşlık sitesi var. 1 kişiye satılacaktır.

Üye Özellikleri
Msn Davet Etme (gold üyelere)
Bloglar
Haberler
Anketler
Göz Kırpma
Not Etme
Resim Ekleme(normal üyelere 3 adet)
Mesaj Yazma (gold üyelere)

Admin Panel özellikleri,
Bir Üyeyi Şu saatler arasında online göster,
Üyelere Toplu mesaj( Şehirine göre, cinsiyetine, Üyelik Cinsiyetine Göre, selam kocaxx nasilsin. yani nickini mesajda görebilcek şekilde özelligide var)
Toplu Msn Daveti Atma (Örnegin web cam li seçenegini seçti tanışmak istiyorum dedi yolladınız. Karşı taraf kabul edebilmesi için gold üye olması gerekior.)
Gelen Resimleri Thumbnail yapma (çözünürlük bozulmadan)
Toplu çiçek gönderme

Toplam admin bölümünün 32 özelligi vardir.

Ortaklık Bölümü vardır. Normal üye ve gold üye çıkarmaya göre hesaplanmıştır. istenilirse tıklamada eklenilir.

Fiyatı : 500 YTL.
Arkadaşlık scriptti sattıklarımın referansini isteyebilirsiniz. Toplam 7 farklı arkadaşlık scriptti yapıp sattım. Hepside şuanda 250 bin üyenin üstünde..

Msn
ciddi alıcılar ekliyebilir
msn@dopdolu.net

Demo : Juzy.net Artık Yalnız değilsiniz
e-mail : testim@test.com
şifre : 000000

Demo Admin : http://www.nedolu.net/arkadaslik/admin/
K.adi: admin
şifre: admin

Satış ortaklığı Demo : http://www.juzy.net/ortaklik
e-mail : efeyuksel2007@hotmail.com
şifre : 12345678

Satış ortaklığının admin panelini ciddi alıcılara vermekteyim.

Tasarım konusunda yardımcı olunacaktır.

Scriptimi alana sanal pos garantisini ben veriyorum.

Admin Bölümünden Bir Resim.. Ciddi Alıcıları Admin Bölümünü Gezdirebilirim.
Tamamen Sistem Standart Üyeyi Gold Üye Yapmak için Çabalamaktadır.
+ Göz kırpan olduğu zamanda oto göz kırp sistemiyle kırpan erkeklere bayanlar göz kırpıor
+ Anket eklenmiştir. Bir erkek anket açtığı zamanda bayanlar belilirli zamanlarda erkeklerin anketine otomatik cevap veriyor.
+ Klasik üye formu yoktur. Erkek ben nickime msn adresi girdim, yada ilgi alanıma msn girdim neden kız bana mesaj atıyor msnimi eklesin gibi düşünmemesi için üyelik formu sorulardan oluşuyor.
+ Aramalarda gold üyeler öncelikli olduğu için erkekler gold üyeliğe heves sarıyor.
+ bayan üyeler sadece erkeklerle iletişim kurabiliyor bu yüzden bayanlara gold üyelik ücretsiz verilior.
+ bayanların adına mesaj yazabilme özelliği eklenmiştir.

Ayriyeten script xkare ile başlamıştır. xkaredeyken admin panelinde 7 özellik vardı şimdi admin panelinde 28 özellik var. scripttede bir çok ek özellik vardır. scripti satın aldıgı değerse tek başına aldıgım değerdir. tabikide xkare'nin patronu aşağı tarafta olduğu gibi kendi sanmaktadır. satışlarım hala devam etmektedir.

Son 1 Kişiye Daha satılacaktır.