iyii.com bencede çok iyi

hiç bi şekilde akılda kalma problemi olmaz tabi baska birşeylerde bulunabilir.
yanlız sunuda söyleyeyim diyosunuzki 50-100 domaini olanlar sitenize yazsınlar bu domain sahipleri bu domainleri satmak istemiyorsada sizin için oraya eklicekler domaini ama fiyata satmamak için yaacak 3-5k lira o zamanda sitenizi gezenler için çok kötü bir iş yapmış olursunuz. yani bugün mesela domain almak için bide googleda arama yapayım dedim satış yapan bi siteye girdim fiyatları gördüm bunlar nerde yasıo diyip kapadım. o yüzden bu tür bir çözüm yolu bence çok yanlış olur amacından sapar
bu sorunu bende düşündüm ama sonuçta adam istediği fiyatı isteyebilir.
bu sorun sedo.com da da var. adamdan kopek.com u istedim 2 bin dolar teklif ettim reddetti. bi daha teklif verdim 3bin gene reddetti. bu sefer ne istiyosun dedim benden 1 milyon dolar istedi. neden 1 milyon dolar istiyorsun dedim sen acemisin galiba dedi pizza.com 3milyon dolara satıldı bu da 1 milyon dolar eder dedi.
yani sonuçta satan kişi istediği fiyatı isteyebilir buna ben karışamam. kimse karışamaz.
bunun çözümü domain sayısını artırmakta geçiyor yani kopek.com un sahibi 1 milyon isteyebilir ama ben yada üyelerden biri kopek.net i sitede bin dolara listelerse yani alternatifler varsa o zaman güzel bi ortam oluşur o yüzden herkesin domainlerini listelemesini isterim ki piyasa fiyatı oluşturalım.