Arkadaslar ilk önce sunu söylemek istiyorum. Biri bir konu acti diye o kiseye saldirmaya gerek yok. Bir konu düsünmüs ve düsüncesini paylasmis. Paylasmak yasakmi? Emek verip yazi yazmis. Spamcilar Floodcular gibi tsk yazip birakmamis konularda neyse..

Olayin en kötü yanida her iki taraflida ispatlanamayisi. Söyle bir düsünürsek. WP özgün bir kodlamayla cikti ortaya ve daha yeni cikmasina karsin favoriler arasina girdi. Googlede binlerce insanin kullandigi bir seyi es gecemez tabiki. Bu nedenle daha fazla önem kazanmisti. Fakat su anda öyle kodlamalar varki ilk siralarda cikiyor. En önemli kisimda hangi kelimeleri arattiginiz. Bir sitede hic veya cok az gecen bir kelimeyi arattiginizda onun ilk siralarda cikmasini bekleyemezsiniz tabiki. Ping olayina gelince madem bu ping cok rol oynuyor WP nin ping atan kodlarini alin kendi sitenize uyumlu yapin ve yeni bir icerik attiginizda bir tiklada pingle google cagirin olsun bitsin. Olay bu degil diye düsünüyorum.

Bence hersey düzgün kodlama XHTML CSS Valid icerik güncellik ve aratilan kelimedir.

Bunlar benim düsüncem. Örnegin: Oyun diye aratin bakalim WP mi cikiyor ilk siralarda.