Burada devamlı ban haberlerini okuyordum ama birgün benimde başıma geleceğini hiç düşünmemiştim.Çünkü ban yiyecek bişey yaptığımı sanmıyordum ve halada sanmıyorum.Ödemeye 15 gün kala ( artık hesabın 300-400 dolar olmasındanmı korktular nedir ) yaklaşık 200 doları " indiregandi " yaptılar.
Ee şimdi durup dururken neden banlandık diye sorarken birbirimize " Son zamanlarda kayıtlarımızı gözden geçirirken AdSense hesabınızınAdWords reklamverenleri için önemli bir risk oluşturduğunu fark ettik. " diye mail gönderdiler.Vaybe ne güzelde kolluyor PARA VERENİ." Para alanı yani sana para kazandıranı neden korumuyosun google, onların paralarını niye cebe indiriyosun yada niye bugune kadar kazanılanları kimden kazandıysak ( adworsd reklamı verenlerden söz ediyorum ) niye onlara geri iade yapmıyosun sevgili google?? " diye sormak istiyorum
2 Yıllık bir hesabı pardon yılbaşında 3 sene olucak daha önce niye banlamadığını merak ediyorum?? Acaba googleye krizmi vurduda artık ufak tefek ortaklarının paralarına göz dikti.Yazık sana dünya devi " aramacık motorcuğu "
Severiz seni bilirsin çok işimize yarıyorsun Ama hakkımla kazandığım her kurusu sana haram ettim Son sana son sözüm " dolar in - emek aut "
Sevgilerimle google