Domain adı: LiderChat.Net
Site için istenen fiyat: özel olarak verilecektir.
Sitenin aylık getirisi: IRC bir tutkudur dedim. reklam almadım
Sitenin açılış tarihi: 2007'nin 11. ayı
Kategori, sitenin içeriği nedir: chat, sohbet
Günlük hit sayısı, kaynak link: 3k civarı
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1yaşında PR4
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: evet tüm içerik.
Hosting dahil midir: 9 Aralığa kadar idare edebilirim.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır yok.
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet Dahil.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süresiz.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok.

Notlar: Son sürüm esChat (500YTL değerinde) mevcuttur. Chat Kelimesinde uzunca bir süredir 1. sayfa 5. Sıradadır. 2 aydır da 1. sayffadadır. chat kelimesi türevlerinde oldukça iyi konumdadır. bedava chat, konya chat gibi.. Site alt yapısı wordpress destekli olduğu için güncelliği kolay sağlanıyor. Sohbet kelimesine 2 hafta olmuştu başlayalı, şuan 5. sayfada fakat kısa sürede en az 2. sayfaya gelecektir.

Domain adı: Mircbul.Net
Site için istenen fiyat: özel olarak verilecektir.
Sitenin aylık getirisi: IRC bir tutkudur dedim. reklam almadım
Sitenin açılış tarihi: 2007'nin 11. ayı
Kategori, sitenin içeriği nedir: mirc
Günlük hit sayısı, kaynak link: 400 civarı [mirc sitesi için güzel bir rakamdır.]
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1yaşında PR4
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: evet tüm içerik.
Hosting dahil midir: 9 Aralığa kadar idare edebilirim.
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır yok.
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet Dahil.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süresiz.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok.

Notlar: Site mirc kelimesinde 1. sayfada yer almaktadır. mirc indir kelimesinde şimdilik 3. sıradadır. Eklenilen içerik çok kısa bir sürede indexlenmektedir ve yerini almaktadır. örnek olarak "kelebek script" aramasında 2. sayfanın en üstünde 2 alt sayfa ile yer alıyor. Kelebek script içeriğinin eklenme tarihine bakabilirsiniz mirc ile ilgili bir çok kelimede 1. sayfadadır. (mirç, mirch gibi..)

Genel Notlar: Siteleri satış sebebim: Üniversite öğrencisiyim. Biliyorsunuzki bu kelimeler çok fazla vakit istiyorlar. Okadar vaktim olmuyor artık. Sitelerin kalitesini ve verdiğim emeği, ettiğim masrafı bu forumdaki birçok kişi biliyor. Güvendiğiniz kişilerden fikir alabilirsiniz karar verirken.. Fiyatı buraya yazmıyorum lütfen sadece ciddi düşünen kişiler msn adresimi [mehmet(at)lidersoft(nokta)net] eklesinler yada PM ile ulaşsınlar.

EDİT: Arkadaşlar görüyorumki çoğu arkadaş merak ettiği için fiyat soruyor. sonrada yorum yapıyor hoş değil. bundan sonra teklif usulü değerlendiricem hem böylece sadece ciddi alıcılar irtibata geçmiş olurlar. Düşünenler PM atsınlar önerdikleri teklifi.

EDİT 2: Fiyatları düşürdüm. Şuan için LiderChat 2.500 TL (Dağıtım lisanslı eschat 3.6 son sürüm 299$ yaklaşık 500 TL değerinde.. dahil.) Mircbul.Net 2.000 TL. iki siteyi aynı kişi alırsa 3.700 TL'ye bırakıyorum. iki siteyi aynı kişinin alması durumunda değişimde kullandığım tüm domainler (PR3 BiSohbet.org PR2 turkcemirc.biz gibi birkaç domain.) Bir adet toplist sitesi. vs herşeyimi devir edicem. Böyle bi karar alma sebebim ise Finallerim başladı vizeler açıklandı ki yine hepsinden kalmışım Bugün 6 ocak 6 ay evvel ehliyetimi kaptırmıştım onunda süresi doldu siteleri satıp 2. dönem webi bırakmış olarak sosyal hayatıma ve okuluma dönmek istiyorum. Sadece peşin ödeme kabul ediyorum. iki siteyi aynı kişinin alması durumunda mevcut host hesabını teslim edeceğim 1 ay idare ederim sonrasında ister taşırsınız ister uygun bi ücretle devam edersiniz. ircd'de büyük olmak isteyenler kaçırmasın son fırsattır..