Aktifhosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkür ederim ilginiz için telefonlarımız 24 saat açıktır ve her daim cevap verilir destek kalitemizi ve müşteri hizmetlerimizin çalışma prensiplerini Aktif Hosting Internet Hizmetleri - vBulletin adresindeki diğer müşterimizle görüşüp öğrenebilirsiniz.
yukarıda bahsedilen sitemin üzerine yattı ibaresi ne myalem.net yetkilisine nede bizimgibi bir firmaya yakışır.
her firma gibi bizde sıkıntılı bir dönemden geçmiş bulunmaktayız yurt dışı serverlarımda yaşadığım problem sebebi ile yedeklerin yetkili arkaşın eline geçmesi biraz gecikti bizle çalışmayı bıraktıktan 1 saat sonra domaini teslim edildi ve yedeklerının zaten 10 gun ıcınde verileceği kendisine iletildi bu konuşmayada bu gun itibari ile 8 gün oldu.
sayin ismail celebi yukarda Allah var ticketlerime cvp veriliyormu? Bunu vicdanen söylermisin mağdur olmadimmi? mail attim 2-3 defa belki daha fazla dönüp bi cvp bile verilmedi. inkar etmiyorum iyi insansin temiz insansin Ben mağdur oldum o kadar ama size gene güvenip domain aldim bilmem ne aldim bir müşteri olarak telefonlarima cvp verilmemesi zoruma giden iş saatleri içinde aradim bana cvp vermediniz son postumda belirttiğim gibi msj cektim sen beni aradin öyle aldim üstüme domain i ismail abi bak hala sevdiğim saydiğim birisin o yedekleri verseydin suan sandbox yemezdim Yedekleri verip vermemende artik senin vicdanina kalmiş bu ay asker biriyim