Alıntı
10 adet domain alacaktım ama sitede işlem yapamadım :s
sağolsun arkadaş msn den sorularıma cevap verdi ama sırf üye olmak için 15 dk harcadım çünkü türkçe karakter geçerli değilmiş : / gibi işaretleri de kullanamadım..
Bu kadar sürede yapamamanız bizim suçumuz değil ki. Bu konu içinde de gösterdiğimiz gibi VİDEO bile hazırladık. Kayıt ve sipariş için bknz: BUTUR Bilişim ve İnternet Hizmetleri | Alan Adı - Windows Web Hosting - Linux Web Hosting - Radyo Hosting - Video FFMPEG Hosting - Reseller - Bayi Hosting - VPS - Dedicated - Domain - Web Tasarım

Şuana kadar 5 dk bile sürmedi hiç bilmeyen birinin bile siparişi.

Alıntı
transfer e bakayım dedim komple ingilizce bir sayfa çıktı karşıma..
O kısım Türkçeleştirilmemiş. Gözden kaçmış haklısınız. Satır satır çevirdiğimizden gözden kaçabiliyor. Dil soyası yükleyelim de olsun değil yani. Satır satır çevirmek gerekiyor.

Alıntı
kayıt olurken adres de illerin sıralaması c den başlıyor bazı illerin yazımları yanlış.. arkadaşa söyledim ama onlara müdahale edeiyoruz dedi..
kendisine de söyledim ..
Hatanız var. İllerin sıralama C değil Ç den başlıyor. Çünkü bazı ingilizce scriptlerde de görebileceğiniz gibi "Noktalı Harfler" sıralamada nokta harften önce geldiği için A harfinden öne alınıyor. Yani Şırnak şeklinde olsaydı Sirnak yazan yer o da Adana'dan önce gelecekti. Belirttiğim gibi değiştiremiyoruz bunu biz.

Alıntı
3 senedir alan adı satıyorlarmış ama bir türk firmasının sitesinde yarım türkçe yarım ingilizce bilgilerin olması bende güvenlik endişesi yarattı..
Bunun güvenlikle bir ilgisi yok. Zaten sistemde api desteği güvenlik için yok. Dil ile güvenlik alakasız. Normalde full ingilizce bu sistem.

Alıntı
Arkadaşların faaliyet belgesi var sorun olacağını sanmıyorum ama böyle yarım öyle yarım böyle olunca şevkim kırıldı..
Bu noktada biraz fazla söz söyleyeceğim kusura bakmayın.

Resmi bir firmayız. Oda kaydımız var. Vergimizi devlet gereklerini herşeyi ödüyoruz yapıyoruz.

Siz kalkıp da faaliyet belgemiz için güvenecekseniz olmaz.

15-16 yaşındakilerin aldığı amacı tam belirlenmemiş bir belge ne kadar güven veriyor gerçekten ilginç

Burda resmi bir firmaya faaliyet belgesi var gerçi gibi bir ibare kullanmanız o firmaya hakaret gibidir.

O zaman oda kaydına verdiği firma kurmaya verdiği emek, maddiyat hikaye demektir.

Alıntı
fiyatlara diyecek bir şeyim yok 10 numara fiyatlar ama ne yazık ki böyle sorunlar yaşadım..
Bunlar sorun değil kesinlikle.

Alıntı
o yüzden başka bir firmaya yöneliyorum..
Saygı duyarım.

Son olarak

Ucuz etin yahnisi şeklinde MSN'de kullandığınız tabirden sonra herkes bizim kadar hoşgörülü olmazdı. Seçtiğiniz kelimelere dikkat edin lütfen.