Merhabalar Joomla kullananlar uzun zamandır Joomla ile ilgileniyorum son zamanlarda php kodlama dersleri ile biraz kendimi geliştirdim ve joomla için ilk olarak bir kaç küçük modül yazdım ve rd-media.org sitesinde yönetici olarak 5 ay görevlendirildim ve rd autos bileşenine 4 küçük modül yazdım 1.0.6 sürümü kategori bölümünü geliştirdim. Şimdi ilk bileşenimi yazdım diyorum önceleri bir kaç denemem oldu ama basit ve joomla kodlama kurallarına pek uygun değillerdi. örnek com_yukle gibi ama bu biraz daha sağlam oldu.
Demosu :
:: Joomla Turka Eklenti Geliştirme Sitesi :: - Firma Rehberi >>
Bu bileşeni 2 günde başlayıp bitirdim aslında ücretli olarak bir üyeme geliştirdim ama benim çok hoşuma gitti anasayfası reklam alanı ve özel üye normal üye sınıflandırması var ve detaylar sayfasıda fena olmadı ilk kez bileşen yazdım ve hatasız çalışıyor. Basit ama şu an tarafımdan boş vakitlerde geliştiriliyor. Bu eklenti bence iş yapacak sizler ne dersiniz şimdi bunu buraya niye yazdım konusuna gelince burada ziyaretci ve ilgili sayısı fazla ve bana önerileriniz lazım şimdi Joomla severler Türkçe ekleti yazan kaç kişi var ben pek göremedim onun için haklı yorumlarınızı bekliyorum. Yorumlar ve öneriler eleştirileriniz doğrultusunda bunu biraz daha geliştirip yayınlamayı düşünüyorum. inanı bana rd autos bileşeninin 9. sürümü olan 1.0.6 da en az 15 hata buldum ve robert den daha iyisini bizlerde yapabiliriz. Neden bir Docman yada C builder türk tarafından yazılmadı ?