Verdiğiniz bilgi ve acıklamalar için teşekkürler..Ben sizi kötülemek yada bunu siz yapıyorsunuz demedim..
Kısa sürede cevap vermeniz memnun edici..Teşekkürler..

Su ana dek 6 tane hostcu ile çalıştım ve bunlardan hiç birinde ödediğim aylık ücreti doldurmadan hatta yıllık ücretimi ödediğim halde 6 ayda 28 gün kullanabildiğim server ,1 ayda 2 gün kullanabildiğim vps yüüzünden sitemi tasımak zorunda kaldım..Hiç birinde sürem dolmadan ayrıldım..hiç birisine de benim ücretimi geri ver demedim..Allah(c.c) birgün verir cezasını..Ama bu yazdıklarımı yapan kişilerde inanın burda üye ve onlarda burda satıs yapıyor..hatta belki bu yazıları okumuslardır..

Burdaki amacım , artık canıma tak ettii..

Kampanya hosuma gitti bunu almak niyetim ve yazılı olarak belgelemek niyetim..eger 3 gün sonra sorun olursa evet işte sen burda sunu demiştin ama yerine getirmedin diyeceğim..çünki öncesinde hep bişey diyemeden sesizce gitmek zorunda kaldım..

cpu olayına gelirse gerekirse sadece tek sitem için server yada host ta alabilirim..

Ordaki kampanya yada ücret benim için önemlide değil..
Artı paraya da varım artı baska sekilde hostada varım ama sorunsuz olacak..
ben msn den suan görüşemem dairedeyim...msn ekliyorum aksam görüşelim..Teşekkürler..