Kampanya uygun makul yani..yalnız bana su söylediklerime net cevap verirsen suan kullandıgım server da daha 11 ayım olmasına ragmen hiç düşünmeden gecerim..

referans sayfanız ve hakkınızda sayfanız hata vermekte..tam inceleyemedim..
Öncelikle vbulletin kullanıcısıyım..2 tane sitem var ama amatör olarak sunucu da kullanıyoruz..
yani 8-10 tane 50 ser mb lik site var ..

benm tek isteğim suan 6500 üyeli sitemi sorunsuz sınırsız sıkıntısız kullanabilmek..
burda takip ediyorum hergün günü birlik hosting kampanyaları verilmekte,fakat iş parayı alıp siteyi kurana kadar sonra binlerce akla gelmeyecek sorun hatta hostcuya ulaşamadıklarımızı yazmıyorum..
Bunca millet vbulletin neden kullanıyor diyen düşünen yok..
Yazmıssın oraya bisürü özellik neyse seni tanımıyorumda..ben sunu diyeceğim..
Ben sitemi tasımak ve sorunsuz kullanmak istiyorum..
Baslarken hersey tmm 3 gün sonra su bu denmeyecek..

online sayfamı kapatmak istemiyorum..
Benzer konular özelliklerini kapatmak istemiyorum.

Habersiz siteme yada admin panele veya servere müdahale edilmesini veya habersiz bilgi verilmeden suspend edilmesini istemiyorum..
Herhangi bi çalışma yada kesinti olacaksa önceden bilgi verilmesini istiyorum..
vbulletin eklentilerini ve özelliklerini sonuna kadar kullanmak istiyor ve kapatmak istemiyorum..
Yani şimdi hersey tmm deyip siteyi tasıdıgımızn 2.ci günü cpu -cpu -cpu demiyeceksen..
habersiz suspend etmeyeceksen..
işin içinden çıkamayınca siteye saldırı var diyerek siteyi kapatmayacaksan..
optimize yap demiyeceksen..ben düşünürüm..

ama su var istersen gir siteyi incele ben alırım dersen öyle al..2-3 gün hatta 1 hafta deneyelim istersen..
ben çok sorun sıkıntı yasadım beyler..aslında Türkiyeden server host alınması taraftarı değilim,almayı düşünmeyenlerdenim..aklınıza gelmeyecek sorun sıkıntılar yasadım..
yedek alınmaması vsvs ..habersiz siteme girip eklenti silenleri yazmıyorum..yada siteyi serverden bişekilde suspend edipte 2-3 gün ulasamadıklarımı sonrasında size bilgi vermeyi düşünüyordum diyenleri yazmıyorum..
ben bu siteyi tek basıma bugünlere getirdim..sitemden hiç bir maddi beklentimde yok..

Yani bunca olaya göre aslında eklenti kapatıp optimize edilecekse vbulletin kullanmanın cazibeside yok gidip ücretsiz mybb kurmak daha mantıklı geliyor bana..
Hayır arkadasım ben bunların hepsini size sorunsuz veririm ama artı su vsvvs gibi istekleriniz yani artı para isterseniz onuda konusuruz...ama ben vbulletin sitemi herseyiyle 4 ,4lük sorunsuz kullanmak istiyorum..cevabınızı beklerim..

Egitim,Sendika,Siyaset,AutoCAD,CATİA,OSYM,LGS,ÖSS, AOF,KPSS,657,657 Sayılı Devlet Memurları,Platformu