Arkadaşlar gülmeye hazırlanın, DT'nin karizmasını yerle bir eden bir mail:
Sn Serkan Turan veya kimseniz.
Bilmenizde fayda vardır ki ortalama her hafta sonu yayınlanan maçlar için Digiturk 8.000.000.-YTL civarında bir para ödüyor, Hiç düşündünüzmü ki iacaba sizin site ratinglerinize göre Digiturk’ ödemeniz gereken tazminat ne kadar olacaktır. Bu hesapları hemen yapmaya başlamınızda fayda var. Ciddi bir pişmanlık ve özür yazısı ile bir daha yapmayacağınıza dair bir mailinizi yarın akşama kadar almazsam pişmiş tavuğun başına gelenlere gıpta ile ve özenerek bakacağınıza söz veririm.
Bunun yanı sıra FSEK’i ihlal’in cezası da 4 yıl hapis ve 150.000.-YTL para cezasıdır. Ama korkmayın ltf. Mahkemede kravat takarsanız cezadan indirim yaparlar. Biz de tazminattan indirim yaparız merak etmeyin bununla birlikte ödemeniz gereken tazminat 7 göbek sülalenizin bir kaç yılda kazanacağı paradan az olmayacaktır sanırım.
Size başarılar diliyorum. Yiğitseniz sitenizdeki yayınları kaldırmaz ve istediğim maili bana göndermezsiniz.
Cihangir KARABAĞLI.
Digiturk Antifraud Bölümü Yöneticisi.
verdiğim cevap
HTML Code:
Sn. Cihangir karabağlı veya kimseniz
Gayri ciddi mailinizi ciddiye alarak okudum,Sitenin Hitleri 4000-5000 tekildir zaten bana aylık kazancı bile 100 ytl yi bulmaz.
ligtv - Google'da Ara
bu aramada anlaşılan baya ciddiye alan olmuş elbette ben alacam ve kaldıracagım.Şüpheniz olmasın,
Muyaplada zamanında papaz olduk,Kocaman diğitürkün birazda daha ciddi bir mail göndermesi iyi olurdu ama,
Cümleler sanal alemde haşır neşir olan birisinin ilk kez duydugu cümleler değildir.
İnternetten izlemek için yapılan aramalarda yine çıkarız hiti vururuz.sıkıntı değil

ama maç izleme linki olmaz

bizim yaptıgımız zaten link vermekti .
Sıkıysa bedava ligtv izlemek için dosyaları barındıran rapidshare.com kapatında bir göreyim.
Justin.tv denilen internet sitesine evin bir bölümünü açan
değerli diğitürk üyeleriniz sayesinde bu hizmetten yararlandık.

2010 yapılacak yayın ihalesinde başarılar dilerim.Aydın doğan abimiz işini bilir zaten
Saygılar,Bu hafta sonu maç yayını yok

kafanıza takmayın
Serkan Turan
İçerik Yöneticisi/Lamer/Reklam Uzmanı/Netten ayda 4000 $ vuran masum türk webmasteri way koçum benim be
Kaynak url :
Digitürkden mail geldi | Web Hosting Blog
İnternette Cihangir Karabağlı olarak aratırsanız daha çok veri elde edebilirsiniz...
Herkese kolay gelsin