he yorumlara bak olsun ben gönüllü istiyodum doğuyu

Alıntı
türkiyenin en rahat yerlerinden biridir narlıdere istihkam okulu er eğitim taburu 2. bölükde acemiliğimi yaptım karsa düştüm salı günü teslim olucam narlıdereye gidecek arkadaşlara sadece hayırlı tezkereler diliyorum çok rahat kebap askerlik yapıcaksınız çok fazla boş vaktiniz olucak ama 3 veya 4. bölüklere düşerseniz işiniz zor gece gündüz eğitim çünkü onlar mayıncılar aranızda kısa boylular varsa onları 3. ve 4. bölüklere göndereceklerdir ordanda bingöl tunceli hakkari şırnağa yollarlar bunun dışında ankaradan yazı gelir 20 25 kişi komando olur benim gibi 10 hastaneye gidersiniz komando elemelerine gidersiniz elenmezseniz komando olursunuz yerlerinizde bellidir

hakkari dağ komando tugayı otluca bolu dağ komando ısparta eğridir dağ komando kayseyi hava indirme ve tunceli bizden komando olanların hepsi buraya düştü ben son gün elendim saçma sapan bi sebepden dolayı çok istiyodum ama olmadı badim ve çok samimi olduğum 3 arkadaşım hakkari otluca dağ komando tugayına düştüler bende kars merkeze düştüm

son bişey daha narlıdere türkyenin heryerine asker gönderir topcuda olursun piyadede jandarmada tankcıda herşey bizden ençok ankara istanbul tekirdağ balıkesir erzincan erzurum kıbrıs van diyarbakır hakkari edirne izmir ilçelerine düşen oldu karadenize hiç düşen yok 280 kişinin arasından 60 kişi doğuya düştü