Uzatmaya Ne Gerek Var Artık Bu Saatten sonra Ne Haliniz Varsa Götün Kapımızda Az Dilenmedin.Yarın bi gün gelir yine yalvarırsın.Abi Tasarım Yapıver diye. Sen Yemek Yediğin Kabın İÇine yapanlardansın.Sana Photoshop'u Kim Öğrettide Bugün Kalkmış Bana Böyle Havalanıyorsun ki Okadar yardımcı olmama rağmen Sen buralardasın Sen Bu İŞi Bırak Can Hayal Gücün Yok Senin.Sadece Özentisin. Koton Firmasının Logosunu Yapmışsın Tasarım(larım) Konusuna YAzmışsın Sen Mi Yaptın Ozaman Bu Logoyu ? Tamam Zamanında herkes yapmış Olabilr büyük firmaların Logolarını ama kendne saklar bu ne böyle ya Bende abduzeedo'nun logosunu texture'unu yapimm tasarımlarıma koyim millet ben yaptım sansın Olurmu sizce ? O Siberal'im Şekillerinide Ozkaan'dan görmüştür. Ona Benzer Bir Tasarımıda Yapmıştı Ozkaan TM'de. Napiim ben Senin Yaşını Arkadaşım Bende o yaştayken tasarım yapıyordum Al Şahit St.ONe. St.ONe Olmasaydı Ben Buralara Gelemezdim. Bende o Yaştayken Yapıyordum Ama Çalmıyordum. Herneyse Bu Konu çaldın çalmadın uzar gider En İyiSi Tamam Bundan Sonra Çaldı Çalmadı yorum yapmayın çocuk Kendi Logolarını sergilesin.